ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ 0-0: Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική!


Δεν κατάφερε να φύγει με το "τρίποντο" ο Δικέφαλος σε ένα ματς που ήταν καλύτερος και είχε τις στιγμές του, ωστόσο δεν βρήκε το πολυπόθητο γκολ με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλος με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (0-0). Πλέον, αναζητά νίκη με την Λίνκολν στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική και ήττα ή ισοπαλία της Σλόβαν κόντρα στην Κοπεγχάγη στην Δανία για να προκριθεί αυτός ως δεύτερος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση για τον "Δικέφαλο του Βορρά" με το φάουλ του Κούρτιτς να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Τσόβαν (6'). Η Σλόβαν απείλησε με την σειρά της, όταν ο Βάις έκανε το σουτ με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει με άνεση (8'). Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να προηγηθεί, ωστόσο δεν έχει δημιουργήσει κάποια φάση πέραν του φάουλ του Κούρτιτς, ενώ η Σλόβαν ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 10ο λεπτό, προσπαθώντας να περιορίσει τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Νέα φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Μπίσεσβαρ να κάνει το σουτ και τον Τσόβαν να μπλοκάρει εύκολα (25'). Οι "ασπρόμαυροι" είχαν την μπάλα στην κατοχή τους και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Τσόβαν. Ακόμα ένα σουτ από τον Μπίσεσβαρ που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ (29'). Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν μετά από κλέψιμο και συρτή σέντρα του Σίντκλεϊ από τα αριστερά δεν κατάφερε να βρει εστία από το σημείο του πέναλτι. Πρώτη καλή στιγμή για την Σλόβαν με τον Μεντβέντεφ να κάνει το διαγώνιο σουτ από τα δεξιά και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ (43'). Ημίχρονο στη Σλοβακία με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο μηδέν, με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο κινητικός και να πιέζει για να σκοράρει, ενώ οι Σλοβάκοι αρκούνταν σε παθητικό ρόλο, χάνοντας μία καλή στιγμή λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά με σκοπό να πάρει "κεφάλι" στο σκορ. Ιδιαίτερα δραστήρια ήταν η δεξιά πλευρά του Δικεφάλου με τον Ζίφκοβιτς και τον Τέιλορ, ο οποίος πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος για τους Σλοβάκους, με την κεφαλιά του Ούτσε να καταλήγει άουτ (57'). Κι άλλη στιγμή για την Σλόβαν με τον Γκριν, η κεφαλιά που επιχείρησε ωστόσο μπλοκαρίστηκε από τον Πασχαλάκη (60'). Δεν κυκλοφορούσε καλά την μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο ο "Δικέφαλος του Βορρά" με αποτέλεσμα να μην βρίσκει διαδρόμους για να απειλήσει την εστία του Τσόβαν. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι φαίνονταν πιο απειλητικοί σε σχέση με το πρώτο μέρος. Στο 78ο λεπτό ο Σβαμπ έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, "πέταξε" στο χώρο για τον Σφιντέρσκι, ο οποίος δοκίμασε το αριστερό πόδι στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ακόμα μία χαμένη ευκαιρία από τον Σφιντέρσκι, ο οποίος έκανε το σουτ από τα δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (82'). Συνεχής πίεση από τους "ασπρόμαυρους" βλέποντας πως οι γηπεδούχοι αμύνονταν μαζικά και δεν απειλούσαν τον Πασχαλάκη. Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Μιτρίτσα να ανακόπτεται τελευταία στιγμή από τον Κάσια λίγο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσόβαν (88'). Τέλος στον αγώνα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Λίνκολν και τον Σλόβαν να πηγαίνει στην Δανία για να παίξει με την Κοπεγχάγη.

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βάις): Τσόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (90' Ντα Σίλβα), Άγκμπο, Ιμπραΐμ (90' Μραζ), Γκριν (71' Τσάβριτς), Ζρμχαλ (71' Ντράζιτς) Βάις, Χέντι.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (46' Μιχάι), Σίντκλεϊ, Εσίτι (64' Σβαμπ), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86' Μιτρίτσα), Ελ Καντουρί (71' Μουργκ), Άκπομ (71' Σφιντέρσκι).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code