ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σάκκαρη: Φορτσάρει για τους τελικούς του WTA για πρώτη φορά στην καριέρα της


Η Μαρία Σάκκαρη θα κοιτάξει να προκριθεί στους τελικούς του WTA για πρώτη φορά στην καριέρα της και να ολοκληρώσει μια τρομερή σεζόν καθώς κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Η Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί στο 1000αρι τουρνουά του Indian Wells και ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων των υπόλοιπων διεκδικητριών, μπορεί να εξασφαλίσει την παρουσία της στη Γουαδαλαχάρα, μόνο από τις δικές της επιδόσεις. Μόνο με την παρουσία της στα ημιτελικά του Indian Wells, θα "κλειδώσει" τη θέση της στους τελικούς της WTA, εκμεταλλεύομενη και τις απουσίες κορυφαίων αθλητριών της κατάταξης.

Αυτή τη στιγμή οι Ας Μπάρτι , Αρίνα Σαμπαλένκα, Μπαρμπόρα Κρετσίκοβα και Καρολίνα Πλίτσκοβα έχουν κλείσει τις θέσεις τους με τέσσερις ακόμη θέσεις να απομένουν για τα τελικά του WTA. Αρκετές τενίστριες όπως οι Μαρία Σάκκαρη, Γκαρμπίνε Μουγκουρούζα, Γάγκα Σουιάτεκ, Ονς Τζαμπέουρ και Έμα Ραντουκάνου, θέλουν να σφραγίσουν τις υπόλοιπες θέσεις, καθώς αυτό είναι το μεγαλύτερο τουρνουά που απομένει στο ημερολόγιο της κανονικής περιόδου.

Η Μαρία βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην κατάταξη και βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να φτάσει στους τελικούς στο Μεξικό. 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Indian Wells, η Σάκκαρη δήλωσε:

«Θα ακουγόταν τρελό και ηλίθιο αν έλεγα ότι δεν έχω κίνητρο επειδή προσπαθώ να πετύχω ένα από τα τους μεγαλύτερους στόχους της καριέρας μου για πρώτη φορά. Έχω περισσότερο κίνητρο από την πρώτη εβδομάδα του χρόνου. Είναι το τέλος της σεζόν. Ξέρω ότι οι άλλοι παίκτες είναι κουρασμένοι. Ξέρω ότι άλλοι παίκτες δεν έχουν αυτόν τον στόχο. Ξέρω ότι με μερικά καλά αποτελέσματα, μάλλον θα τα καταφέρω. Δεν με αγχώνει, δεν με κάνει να νιώθω πίεση, αλλά ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω και βλέπω τον εαυτό μου εκεί. Έτσι, το κίνητρό μου είναι αρκετά υψηλό και νιώθω έτοιμη. Παίρνω έξυπνες αποφάσεις με εξάσκηση και ξεκούραση και τα πάντα για να αντέξω μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Είναι υπέροχο που έχουμε αυτήν την ευκαιρία να είμαστε εδώ και να συλλέξουμε κάποιους βαθμούς για τους Τελικούς του WTA".

Η Σάκκαρη θα έχει έναν σκληρό εναρκτήριο αγώνα στο Ιντιαν Γουέλς, όταν αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Γκόλουμπιτς το Σάββατο. Η 28χρονη Ελβετίδα βρίσκεται στο Νο 46 του κόσμου και αυτή, θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την 26χρονη Σπαρτιάτισσα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code