ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαπόρτα: "Ήλπιζα πως ο Μέσι θα έπαιζε δωρεάν στην Μπαρτσελόνα"


Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, δήλωσε πως ήλπιζε ότι ο Μέσι θα παρέμενε στην Μπαρτσελόνα και θα έπαιζε δωρεάν, καθώς η ομάδα δεν μπορούσε να ανανεώσει το συμβολαιό του λόγω των οικονομικών ορίων της La Liga. 

Ο Αργεντινός σταρ, ο οποίος κατέκτησε 10 τίτλους πρωταθλήματος με τους Καταλανούς, πήρε την απόφαση να μετακομίσει για την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός ότι συμφώνησε σε συμβόλαιο περίπου αξίας 50% του προηγούμενου συμβολαίου του.

Ο Λαπόρτα δήλωσε στο γνωστό Καταλανικό ραδιόφωνο RAC1:

Για την φυγή του Μέσι από την Μπαρτσελόνα: "Υπήρξε απογοήτευση και από τις δύο πλευρές. Ήλπιζα ότι ο Μέσι θα έκανε μια στροφή και θα έλεγε ότι θα έπαιζε δωρεάν. Θα μου άρεσε αυτό και θα έκανα τα πάντα γι' αυτό. Είναι κατανοητό ότι η La Liga θα το είχε αποδεχτεί. Αλλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε από έναν παίκτη του μεγέθους του Μέσι να το κάνει αυτό".

Για το κακό ξεκίνημα του Κούμαν στον πάγκο των Μπλαουγκράνα: "Τον ρώτησα αν εμπιστεύεται την ομάδα και μου είπε," Φυσικά και τους εμπιστεύομαι. Πρέπει να πάρω πίσω τους τραυματίες παίκτες ". Θέλω να συνεχίσει με κάθε κόστος και να δείξει ότι αυτή η ομάδα είναι όντως ανταγωνιστική".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code