ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Ιωνικός : «Επανεκκίνηση» στην Λεωφόρο - Τι ετοιμάζουν Γιοβάνοβιτς και Σπανός.

 


Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (20.30) τον Ιωνικό στο γήπεδο ''Απ. Νικολαΐδης'' στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Ξανά ''δράση'' στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από παύση δύο εβδομάδων. Οι πράσινοι που προέρχονται από μία εμφατική νίκη απέναντι στον Βόλο και από μία λευκή ισοπαλία στο ''Γ. Καραϊσκάκης'', θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας ως μοναδικό στόχο για σήμερα το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα τους δώσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Από την πλευρά του ο Ιωνικός, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Λαμία και έχοντας 5 βαθμούς στις 5 πρώτες αγωνιστικές, ξέρει πως το έργο του δεν θα είναι εύκολο στο γήπεδο του τριφυλλιού, με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να έχει δείξει αφενός θετικά δείγματα γραφής ως τώρα και αφετέρου πως δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανένα αντίπαλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Ιωαννίδη, Κώτσιρα και Βέλεθ να επανέρχονται τις τελευταίες μέρες και να μπαίνουν κανονικά στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα ενώ εκτός έμειναν οι Μακέντα, Διούδης, Σένκενφελντ και Κουρμπέλης. Ο πρώτος θα μείνει στα πίτς για το επόμενο δίμηνο μετά τον τραυματισμό του, ο Έλληνας γκολκίπερ όπως και ο Ολλανδός στόπερ, παρά το ότι έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, είναι ακόμα ανέτοιμοι ενώ ο αρχηγός του τριφυλλιού μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μετά από διάστημα πολλών μηνών.

Σημαντικά προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζει και η ομάδα της Νίκαιας. Τσιγκρίνσι και Χοσέ Κάνιας δεν θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Σπανού αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν, ενώ εκτός έμειναν και οι Ντάλσιο ιμωρημένος) και Μαχαίρας.

Τα πλάνα των δύο προπονητών

Δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Φαλήρου ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρατάξει τους πράσινους σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Μπρινιόλι να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Σάρλια και Πούγγουρας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Σάντσες να παίζει δεξιά στα μετόπισθεν και τον Χουάνκάρ αριστερά. Αλεξανδρόπουλος και Πέρες θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ με τον Βιτάλ να κινείται πιο μπροστά τους, σε ρόλο επιτελικού μέσου. Οι Παλάσιος (δεξιά) και Χατζηγιοβάνης (αριστερά) θα πλαισιώσουν τον Καρλίτος στην επιθετική τριάδα.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να προχωρήσει σε αναγκαστικές αλλαγές προσώπων όσο αφορά την αρχική 11αδα του Ιωνικού, λόγω των προβλημάτων  που αντιμετωπίζει η ομάδα ,δεν φαίνεται όμως να αλλάζει τον σχηματισμό, με το κλασσικό 4-3-3 πιθανότατα να παραμένει. Ο Χουτεσιώτης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ των Νικαιωτών, με τους Μύγα, Σάντσες, Βαφέα και Βαλεριάνο να αποτελούν την αμυντική τετράδα, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Ρομάο, Γκοτσούλια και Άοσμαν (σε πιο επιθετικό ρόλο), δεξί εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Ματσούκας, αριστερά μεσοεπιθετικά θα βρίσκεται ο Καμπράλ, με μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Τουράμ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Σάρλια, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάντσες, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Πέρες, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίτσιο, Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Μπουζούκης, Βιτάλ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Καρλίτος



Η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Λέιτε, Βαφέας, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Σάντσεζ, Μύγας, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Μπουένο, Άοσμαν, Πογκοσιάν, Ρομαό, Μπάσα,  Καμπράλ, 
Μάναλης,  Ματσούκας, Λένι, Τουράμ .

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος, βοηθοί του οι Κόλλιας και Ψαρρής. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκράμαρης ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Κουτσιάυτης. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code