ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

'Ειμπραχαμ: Το ψηστήρι του Μουρίνιο για να 'ρθει στην Ρώμη


 Ο νεαρός Άγγλος στράικερ που διέπρεψε από τις πρώτες του εμφανίσεις με την Τσέλσι πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα και βοηθάει την Ρόμα στο δυναμικό της ριστάρτ. Ριστάρτ που φέρνει την υπογραφή του Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος δείχνει να δίνει ξανά μέρος από την περασμένη δόξα την πρωτευουσιάνων. Έτσι ο Έιμπραχαμ μιλώντας για το πρώτο του διάστημα στην Ιταλία, ανέφερε αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Αναλυτικότερα:

"Μία ημέρα, το περασμένο καλοκαίρι, χτύπησε το τηλέφωνο. Απάντησα... Ήταν ο Μουρίνιο. Μου είπε: θέλεις να απολαύσεις λίγο ήλιο ή να μείνεις κάτω από τη βροχή;

Έπειτα, επέλεξα την Ρόμα. Μέσα σε λίγες εβδομάδες μαζί του, έμαθα όσα είχα μάθει προηγουμένως σε όλη τη ζωή μου", τόνισε με δηλώσεις του ο 24χρονος επιθετικός και πρόσθεσε:

"Εγώ ήθελα να μείνω σπίτι, στην Αγγλία, και να συνεχίσω να παίζω στην Premier League. Η πιο απλή επιλογή θα ήταν να μείνω και να κάθομαι στον πάγκο της Τσέλσι.

Κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω και να δοκιμάσω κάπου αλλού. Σίγουρα, υπήρχαν νεύρα εκείνη την περίοδο και να αλλάζεις χώρα φαντάζει ως μία επιλογή που θέλει θάρρος.

Όμως θα προέτρεπα νεαρούς Άγγλους ποδοσφαιριστές να το κάνουν. Θα τους έλεγα να μην το φοβηθούν. Μαθαίνεις έτσι τον εαυτό σου. Είναι δύσκολα, αλλά συνηθίζω".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code