ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-Άρης: Άλωσε την Λαμία ο Άρης χωρίς τρομερή απόδοση

 


Στην Λαμία απόψε Λαμία και Άρης αναμετρήθηκαν για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Άρη να αναδεικνύεται νικητής σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις.


Α' ημίχρονο 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να έχει την κατοχή και την Λαμία να πιέζει ψηλά. Στο 6' ο Μανούσος έκανε ένα συρτό σουτ χωρίς όμως να απειληθεί ο Κουέστα. Στο επόμενο λεπτό ο Άρης βγήκε μπροστά με τον Μαντσίνι να βγάζει σέντρα από τα πλάγια, τον Μπάρτόλιο να πιάνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 14' ο Κάμαρά γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή έπειτα από πάσα του Φαμπιάνο, αυτός έδωσε με την σειρά του στον Μπαρτόλιο, ο οποίος όμως σούταρε αρκετά ψηλά άουτ.  Στο ίδιο λεπτό ο Ρόμανιτς αντικαταστάθηκε από τον Ελευθεριάδη για την Λαμία λογο τραυματισμού. Στο 16' ο Νιούνιες σούταρε έξω από την περιοχή, αυτή κόντραρε στον Ματίγια και καταλήγει εύκολα στον Κουέστα. Στο 18' η Λαμία και πάλι μπροστά με τον Νιούνιες, όποιος έδωσε στον Μανούσο που σούταρε και ο Κουέστα απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 23' ακόμα ένα σουτ από τον Μανούσο, χωρίς πρόβλημα όμως και πάλι ο Κουέστα. Ο Άρης κυκλοφορούσε μπάλα χωρίς ωστόσο να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων και δίχως να μπορεί να τροφοδοτήσει τον Κάμαρά που έμοιαζε πολύ μόνος στην επίθεση. Στο 37' όμως έπειτα και από έλεγχο του VAR ο Ελευθεριάδης θα αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή έπειτα από πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Σούντγκρεν. Αλλαγή ισορροπιών στο παιχνίδι και ο Άρης αποκτά αριθμητικό πλεονέκτημα. Στον 42' ο Μαντσίνι με μια ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και σούταρε με τον Γκαραβέλη να αποκρούει σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γκάνεα σούταρε αλλά Γκαραβέλης χωρίς πρόβλημα την μπάλα.

Β' ημίχρονο 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς στην εστία του Γκαραβέλη τα δίχτυα ήταν σκισμένα και έπρεπε να διορθωθούν. 50' και ο Άρης κερδίζει κόρνερ με τον Μπάρτόλιο να το εκτελεί, ο Μπράμπετς σηκώνεται πιο ψηλά από όλους και πιάνει την κεφαλιά, νικάει τον Γκαραβέλη, δίνοντας προβάδισμα για τον γράφοντας το 1-0! Στο 61' ο Νιούνιες έκανε μια κούρσα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έκανε ένα διαγώνιο αυτό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Κουέστα και στην επαναφορά ο Καραμάνος να χαμένη τρομερή ευκαιρία, καθώς προ κενής εστίας από αρκετά κοντά έστειλε την μπάλα αρκετά ψηλά. 67ο λεπτό και ο Άρης με εξαιρετική ομαδική προσπάθεια θα βγάλει τον Γκάμα απέναντι από τον Γκαραβέλη, αυτός πλασάρει κα υπό πίεση και αναγκάζει τον τερματοφύλακα της Λαμίας σε μια δύσκολη επέμβαση χαμηλά με το αριστερό του χέρι. Από εκεί και πέρα τα παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις με τον Άρη να έχει την κατοχή και την Λαμία να προσπαθεί να βγει στην αντεπίθεση χωρίς επιτυχία. Τέλος του αγώνα με τον Άρη να παίρνει το τρίποντο στην Λαμία και να ανεβαίνει στους 8 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία:

Γκαραβέλης, Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεζ, Σκόνδρας( 80' Βύντρα), Νιούνες, Μπεχαράνο (58' Αραμπούλι), Μανούσος (58' Τζανδάρης), Ρόμανιτς(14' Ελευθεριάδης), Ταιρόν( 58' Σαραμαντάς), Καραμάνος

Άρης:

Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (74' Ν'ντιαγέ) , Μαντσίνι(59' Γκαρσία), Μπερτόλιο(90+2 Μάνος), Γκάμα(74' Ιτούρμπε), Κάμαρά 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code