ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Τέλος η διαμονή στο ξενοδοχείο πριν τους αγώνες με απόφαση Γιαννίκη

 


Αλλαγές στο πρόγραμμα των παραμονών και των ημερών των παιχνιδιών αποφάσισε ο Αργύρης Γιαννίκης για την ΑΕΚ, καθώς φαίνεται πως επιθυμεί οι παίκτες του να διανυκτερεύουν στα σπίτια τους το τελευταίο βράδυ πριν τον αγώνα και ανήμερα να πραγματοποιείται πρωινή προπόνηση στα Σπάτα. 

Φυσικά αυτές οι αλλαγές αφορούν μόνο τα παιχνίδια που διεξάγονται στην Αττική είτε εντός είτε εκτός έδρας. 

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Ένωσης προχώρησε σε μία πρωτότυπη κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα ζητώντας να μην αποσύρεται η ομάδα στο ξενοδοχείο την παραμονή των αγώνων σε κάποια ματς, ειδικά σε αυτά που είναι αργά το βράδυ. Την επόμενη μέρα το πρωί ωστόσο να υπάρχει συγκέντρωση στα Σπάτα η οποία θα επικεντρώνεται σε χαλαρή ενεργοποίηση των μυών και στην τακτική. Έπειτα θα πηγαίνουν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση πριν αναχωρήσουν για το γήπεδο. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ΑΕΚ επιστρέφει στο ξενοδοχείο που παραδοσιακά έμενε στην Αττική οδό προκειμένου να είναι κοντά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Κάποιες φορές, πάντως, που η ΑΕΚ θα δώσει αγώνα νωρίς το μεσημέρι είναι πιθανό να υπάρξει διανυκτέρευση την παραμονή του παιχνιδιού. Γενικά, πάντως ο Γιαννίκης δεν επιθυμεί τους παίκτες του πολλές ώρες κλεισμένους στο ξενοδοχείο κι αυτό ζητάει από την ΠΑΕ, μία συνήθεια που στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code