ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Για την νίκη οι «Ερυθρόλευκοι» ώστε να παραμείνουν στην κορυφή



 Μόνος πρώτος θέλει να παραμείνει ο Ολυμπιακός με νίκη σήμερα (30/10, 19:30) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου μετά την νίκη-πρόκριση στο κύπελλο επι της Παναχαϊκής, στοχεύει να βελτιώσει την βαθμολογική του κατάσταση και στο πρωτάθλημα, όπου παρά τις θετικές εμφανίσεις παραμένει στις χαμηλές θέσεις.


Παναιτωλικός και Ολυμπιακός αναμετρώνται για την 8η αγωνιστική της Super League με το παιχνίδι στο Αγρίνιο να κρίνεται κομβικό, με τον Ολυμπιακό να θέλει να πάει στο σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με νίκη να χτίσει την ψυχολογία του ακόμα περισσότερο. Οι Πειραιώτες προέρχονται απο το νικηφόρο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-0 και με μια πιθανή νίκη θα αισθάνονται πιο σίγουροι στην κορυφή και θα περιμένουν πιθανό στραβοπάτημα των διεκδικητών τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ανδρέα Μπουχαλάκη και Χένρι Ονιεκούρου, ενώ εκτός έμεινε και ο Σβέτοσαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.  Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γκάρι Ροντρίγκες, με την συμμετοχή του στο βασικό σχήμα να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Αντιθέτως ο Παναιτωλικός επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις ύστερα απο την πολύ βαριά ήττα απο τον Άρη στην Θεσσαλονίκη με 5-1, και τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού τα αποτελέσματα της ομάδας δεν αντικατοπτρίζουν τις αρχικές προσδοκίες για την σεζόν.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κροάτη στόπερ Μπράνκο Βργκοτς, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο, ενώ για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμος ο Αργεντίνος αριστερός μπακ Ελίας Περέιρα ο οποίος έχει ξεπεράσει την εξάρθρωση ώμου που υπέστη το καλοκαίρι σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός παραμένουν οι Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα, Χουχούμης, Βαρόνε, Λιάβας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code