ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Για την επιστροφή στις νίκες ο Δικέφαλος του Βορρά


 Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης  στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League στο στάδιο της Τούμπας στις 19:30. 

ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, μιας και τις 2 τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει να κερδίσει. Την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός, το μόνο που έκανε ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-1, με τον Σβαμπ. η Ομάδα του Λουτσέσκου προέρχεται επίσης από ένα απίθανο παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο ΝΠΣ, όπου τελείωσε με 4-4. Στα του παιχνιδιού που έρχεται ο Ρουάνος τεχνικός έχει αρκετά ζητήματα, μιας και δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Μιτρίτσα, Σίντκλει και τον εδώ και καιρό τραυματία, Νέλσον Ολιβέιρα. Στα θετικά του σημερινού παιχνιδιού στην διάθεση του Ράσβαν Λουτσέσκου, λογίζεται ο Γιασμίν Κούρτιτς, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει διακαώς την νίκη. 

Απόλλων Σμύρνης: Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον πολύ αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα, με 1-0, χάρις στον γκολ του Ιωαννίδη, ενώ MVP  ήταν ο Γκολκίπερ της ομάδας Κότσαρης. Τώρα στα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του 2 παίκτες κλειδιά, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Συγκεκριμένα δεν συμπεριλήφθηκαν οι Σλίβκα και Μπρούνο Άλβες. Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων αν και δεν είναι φαβορί, θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. 

Στο βαθμολογικό κομμάτι τώρα ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας βρίσκεται στην 13η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Απόλλωνα έχει μία ισοπαλία με 2-2 και μια νίκη με 1-3, στο γήπεδο της "Ριζούπολης". 

Οι αποστολές των 2 ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ.Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Τσιλούλη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code