ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ : Συμφωνία με Ζίβκοβιτς - Ανανεώνει για 3 χρόνια.

 


Παίχτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 3 χρόνια θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. 

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τους ανθρώπους του δικεφάλου και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του εως το 2024.Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έληγε το προσεχές καλοκαίρι, γεγονός που του έδινε την δυνατότητα να υπογράψει σε όποια ομάδα ήθελε από τον Ιανουάριο.

Ο ΠΑΟΚ είχε βάλει ως προτεραιότητα την επέκταση του συμβολαίου του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο ίδιος ο Ζίβκοβιτς δήλωνε απόλυτα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στην χώρα μας και κάπως έτσι οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024.

Ο διεθνής Σέρβος εξτρέμ έγινε κάτοικος Τούμπας το καλοκαίρι του 2020 μετά από μία τετραετία στην Μπενφίκα όπου είχε 88 συμμετοχές και 4 γκόλ με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν, όπου σε 3,5 σεζόν είχε 93 συμμετοχές και 24 γκόλ. Με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει μέχρι τώρα 59 συμμετοχές και 16 γκόλ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ παράλληλα είναι διεθνής και με την Εθνική Σερβίας (19 συμμετοχές).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code