ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκπαιδευτής του αετού της Λάτσιο: "Εκτιμάω τον Μουσολίνι και τον Φράνκο"


Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του εκπαιδευτή του αετού της Λάτσιο ο οποίος σε νέες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον Μπενίτο Μουσολίνι και τον Φράνκο δηλώνοντας ευθέως πως τους εκτιμάει καθώς έκανα σπουδαία πράγματα σε Ιταλία και Ισπανία αντίστοιχα.

Ο ίδιος πριν από λίγες μέρες στο παιχνίδι με την Ίντερ είχε χαιρετήσει ναζιστικά και απολύθηκε, ενώ σε συνέχεια όλου αυτού δήλωσε πως δεν είναι φασίστας.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει όλο αυτό το χάος. Η Λάτσιο δεν έχει σχέση με όλα αυτά, είπα ξανά πως υποστηρίζω το κόμμα Vox στην Ισπανία, όπως πολλοί ακόμη άνθρωποι του ποδοσφαίρου και είμαι περήφανος γι αυτό.

Είναι αλήθεια ότι φώναξα το όνομα του Ντούτσε, εκτιμώ τον Μουσολίνι. Έκανε σπουδαία πράγματα για την Ιταλία, όπως έκανε ο Φρανσίσκο Φράνκο για την Ισπανία. Τους εκτιμώ αμφότερους και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά και κατέληξε: «Δεν ήξερα ότι αυτός ο πανηγυρισμός έχει απαγορευτεί στην Ιταλία, αλλιώς δεν θα το είχα κάνει. Δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στη Λάτσιο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code