ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντάρλοου: Kάποιοι συμπαίκτες μου δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο


 Ο 30χρονος τερματοφύλακας μας μίλησε για την εμπειρία του με τον Covid-19 , καθώς τον Ιούλιο βρέθηκε θετικός στον ιό.

Έχοντας πλέον κάνει το εμβόλιο ο Ντάρλοου , μας αποκάλυψε ότι ορισμένοι συμπαίχτες του αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο .

« Κατέληξα να οδηγώ στις 11 με 12 το βράδυ στο νοσοκομείο μόνο και μόνο για να ενυδατωθώ, επειδή λόγω των πρησμένων αδένων μου δεν ήμουν σε θέση να καταπιώ.

Ανησυχούσα πολύ γιατί δεν ήθελα όλο αυτό να επηρεάσει την αναπνοή μου. Ήξερα πως αν έμπαινα μέσα και μου χορηγούσαν τροφή και νερό θα ήμουν εντάξει, αλλά πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η σκέψη ότι αν αυτό το πράγμα μπει στην αναπνοή σου, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

Προφανώς είχε πανικοβληθεί η οικογένειά μου. Νομίζω ότι είχα όλα σχεδόν τα συμπτώματα του Covid-19 . Δεν μπορούσα να φάω ή να πιω για τρεις ή τέσσερις ημέρες και έφτασα να χάσω πέντε κιλά».

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως έχει μετανιώσει που δεν είχε προγραμματίσει νωρίτερα τον εμβολιασμό του ώστε να αποφύγει όλες αυτές τις άσχημες στιγμές που βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Στη συνέχεια, προχώρησε στην αποκάλυψη για τους ανεμβολίαστους συμπαίκτες του: «Νομίζω ότι η ιστορία μου έπεισε αρκετούς να κάνουν και εκείνοι το εμβόλιο. Μερικές φορές είναι δύσκολο να πείσεις κάποιους να το κάνουν αν δεν το θέλουν. Έχουμε ακόμα στην ομάδα 4-5 παιδιά που δεν θέλουν για δικούς τους λόγους να εμβολιαστούν.

Δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις και δεν θέλω άλλους ανθρώπους να πιέζουν άλλους που έχουν προβλήματα υγείας.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code