ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πιάνιτς: Περίεργη η στάση του Κούμαν απέναντί μου




Ο Μίραλεμ Πιάνιτς , δόθηκε με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στην Μπεσίκτας και σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Κούμαν , αλλά και για το ότι δεν κατέληξε τελικά στην Γιουβέντους . 

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport, ο Βόσνιος μέσος τόνισε: « H Μπεσίκτας με ήθελε έντονα τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και εγώ δεν μπορούσα να μείνω στη Μπαρτσελόνα με τον Κούμαν. Θα έχανα κι άλλο χρόνο και δεν το ήθελα.

Ο Κούμαν είχε μια στάση μαζί μου που κανείς δεν κατάλαβε, ούτε καν ο Μέσι. Ο Λίο, πέρυσι, μου είπε πολλές φορές 'μα γιατί δεν σε αφήνει να παίξεις; Έχει συμβεί κάτι; ».

Μάλιστα, ο Πιάνιτς δεν έκρυψε πως θα ήθελε να επιστρέψει στη Γιουβέντους: « Με την Γιουβέντους υπήρξαν επαφές και ραντεβού με τον ατζέντη μου, αλλά μεταγραφική περίοδος δεν ήταν εύκολη. Θα μου άρεσε να επιστρέψω κάποια μέρα και θα έκανα τα πάντα για να συναντήσω ξανά τον Αλέγκρι. Κανείς δεν είναι καλύτερος από αυτόν σε αυτές τις καταστάσεις. Ο Αλέγκρι κάνει όλους τους παίκτες να νιώθουν σημαντικοί και δίνει σε όλους ευκαιρίες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code