ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Champions League.: Πένταρα για την Μπάγερν, έφερε τα πάνω-κάτω ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 





Αναλυτικά:

Αταλάντα-Γιάνγκ Μπόις: 1-0

Η Αταλάντα ξεκίνησε δυνατά και έπαιξε πιο αποτελεσματικά, με τον Λαουπέρ να πετυχαίνει γκολ στο 17' λεπτό αλλά να ακυρώνεται ως offside μετά από ένδειξη του VAR. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος και πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Πεσίνα με ασίστ του Ζαπάτα στο 68' λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 1-0 και ανέβηκαν στους τέσσερις πόντους και την πρώτη θέση, ενώ η Γιάνγκ Μπόις παρέμεινε στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βιγιαρεάλ: 2-1

Οι δύο ομάδες δεν κατάφερε να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ στο πρώτο μέρος και έμιεναν στο 0-0 στο τέλος του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πήραν το προβάδισμα με τον Πάκο Αλκάθερ στο 53' λεπτό, ενώ εφτά λεπτά αργότερα ο Τέλες (60' λεπτό) έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε το γκολ που θα της έδινε την νίκη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ασίστ του Λίνγκαρντ σκόραρε στο 90+5' και έκανε το 2-1, με το οποίο η Αγγλική ομάδα ανέβηκε στους τρεις βαθμούς και την τρίτη θέση, ενώ η Βιγιαρεάλ παρέμεινε στον ένα βαθμό και την τέταρτη θέση.

Γιουβέντους-Τσέλσι: 1-0

Η...έτερη Αγγλική ομάδα και πρωταθλήτρια του Champions League της περσινής σεζόν, Τσέλσι δεν τα κατάφερε στο Juventus Stadium στο Τορίνο κόντρα στους Βέκια Σινιόρα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον Κιέζα στο 46' λεπτό με ασίστ του Μπερναντέσκι, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Η Ιταλική ομάδα ανέβηκε στους έξι πόντους, κάνοντας το 2/2, ενώ οι "Μπλέ του Λονδίνου" έπεσαν στους τρεις πόντους.

Ζενίτ-Μάλμε: 4-0

Η Ζενίτ πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Μάλμε με 4-0 και πήρε τους πρώτους της τρεις πόντους στο φετινό Champions League, με την Σουηδική ομάδα να έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κλαουντίνιο στο ένατο λεπτό, ενώ ο Κουζγιαγιέβ στο 49' λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για την Ζενίτ (2-0). Η Ρωσική ομάδα ανέβασε την διαφορά, με το γκολ του Σουτόρμιν στο 80' λεπτό (3-0), ενώ ο Βέντελ με δικό του γκολ στο 90+4' λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 4-0. Για την Μάλμε, κόκκινη κάρτα ο Αχμέντζοντζίτς είδε την κόκκινη κάρτα για χέρι στο 53' λεπτό.

Βόλφσμπουργκ-Σεβίλλη: 1-1

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, παίζοντας σκληρό παιχνίδι και για αυτό δύο παίκτες από κάθε ομάδα αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Στέφεν στο 48' λεπτό (1-0). Η Σεβίλλη όμως βρήκε απαντήσεις, αφού ο Ράκιτιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87' λεπτό έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Οι δύο ομάδες έχουν αυτήν την στιγμή δύο βαθμούς, με την Σεβίλλη να είναι δεύτερη και την Βόλφσμπουργκ τρίτη λόγω διαφοράς των γκολ.

Ρέντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ-Λιλ: 2-1

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντεγέμι στο 35' λεπτό (1-0), το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ο Αντεγέμι διπλασίασε τα τέρματα της με ακόμη μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53' λεπτό. Ο Τούρκος επιθετικός της Λιλ, Μπουράκ Γιλμάζ μείωσε σε 2-1 με γκολ του στο 62' λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη και ανέβηκαν στην πρώτη θέση και στους τέσσερις βαθμούς, με την Γαλλική ομάδα να είναι στην τέταρτη θέση με ένα βαθμό.

Μπενφίκα-Μπαρτσελόνα: 3-0

Ιστορική βραδιά για την Μπενφίκα, η οποία επικράτησε με 3-0 την Μπαρτσελόνα στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Champions League. Ο Νούνεζ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 3' λεπτό και έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Σίλβα στο 69' λεπτό έκανε το 2-0. Ο Νούνεζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 79' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και η Μπενφίκα ανέβηκε στην δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ οι μπλαουγκράνα γνώρισαν την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς.

Μπάγερν Μονάχου-Ντιναμό Κιέβου: 5-0

Η Μπάγερν Μονάχου πάτησε το γκάζι στα πρώτα λεπτά και με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι (12' λεπτό και 27' λεπτό), προηγήθηκε με 2-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν με δυναμική και ο Γκνάμπρι με ένα εξαιρετικό γκολ στο 68' λεπτό, έκανε το 3-0. Οι πρωταθλητές Γερμανίας αύξησαν το σκορ στο 4-0 με τον Σανέ στο 74' λεπτό, ενώ ο Τσούπο-Μοτίνγκ με δικό του γκολ στο 87' λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 5-0. 























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code