ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - Πας Γιάννινα: Κάνεις δεν έ Χ ασε


Σε ένα παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό και με λίγες καλές φάσεις, Ιωνικός και Πας Γιάννινα έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που κάνεις δεν έχασε.

Α ημίχρονο: Πρώτο καλό σουτ στο 9 λεπτό για τον Πας Γιάννινα, από τον Καραχάλιο μπλόκαρε με ευκολία ο Χουτεσιώτης.

Πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον πας Γιάννινα στο 35, όταν από το φάουλ του Γκαρντάφσκι ο Κάργας, πήρε την κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον Εραμούσπε και αυτός από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Πρώτη τεράστια ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 42 από καλή θέση στην περιοχή ο Τουράμ πήρε την κεφαλιά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Λοντίγκιν.

Μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 45+2 όταν απο εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Μύγας πήρε την κεφαλιά η μπάλα πήγε στον Τσιγκρίνσκι όπου δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα.

Β ημίχρονο: Πρώτη καλή στιγμή στο 2 ημίχρονο, όταν ο Μιλιντσεάνου μοίρασε την μπάλα στο Περσμαν ο οποίος πλάσαρε, όμως ο Χουτεσιώτης απέκρουσε και σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε.

Ευκαιρία για τον Πας στο 63, όταν από το κλέψιμο του Περέα η μπάλα έφτασε στον Καραχάλιο ο οποίος δοκίμασε από μακριά να σκοράρει όμως ο Χουτεσιώτης ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε. 

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 67, ο Ντάλσιο μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον Λοντίγκιν όμως από δύσκολη θέση αστόχησε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code