ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος-Ατρόμητος 3-0: Τριάρα και «3/3» για τους Θεσσαλούς

 


Ο Βόλος υπερασπίστηκε την έδρα του και νίκησε τον Ατρόμητο με 3-0 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της SuperLeague και έκανε το 3/3. Οι Περιστεριώτες δεν πέτυχαν την πρώτη τους νίκη για την φετινή σεζόν και έμειναν στον ένα βαθμό.

Ο διαιτητής Τζήλος υπέδειξε πέναλτι μόλις στο 4' λεπτό για τον Βόλο μετά από σουτ του Ροσέρο και χέρι στο  στο τάκλιν του Παπαδόπουλου, αλλά το είδε στο VAR όπως και οι υπεύθυνοι και αναίρεσε την απόφαση του. Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και οι δύο σύλλογοι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Ο Μπαρτόλο στο 59' λεπτό  σούταρε αλλά απέκρουσε ο Πίριτς, ο Φαν Βέερτ πήρε το «ριμπάουντ» και έδωσε αμέσως στον Ροσέρο που σούταρε και έκανε το 1-0.  Οι Θεσσαλοί διπλασίασαν τα τέρματα τους με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Βερτ στο 90' λεπτό, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τερεζίου στο 90+5' λεπτό.

Βόλος : Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Φερνάντες, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Ατρόμητος : Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Σπιρίντόνοβιτς, Μουνίθ και Κουλούρης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code