ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ : Ντέρμπι ψυχολογίας και προβλημάτων

 


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (26.09) στις 20.30 την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι όπου αμφότερες οι ομάδες θέλουνε ένα θετικό αποτέλεσμα ,αλλά πέρα από τον αντίπαλό τους πρέπει να ξεπεράσουν και τις σημαντικές απουσίες τους .

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο εξαιρετικά ''διπλά'' σε Τρίπολη και Αγρίνιο και θέλουν να κάνουν το 3 στα 3 και να στείλουν μήνυμα τίτλου .  Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να θωρακίσει μεσοαμυντικά την ομάδα του , αφού εκεί αντιμετωπίζουν προβλήματα οι ''ασπρόμαυροι'' , από την άλλη θέλουν να αποφύγουν να ''χάσουν'' μπάλες στο χώρο του κέντρου , ώστε να μην δεχτούν αντεπιθέσεις και να χτυπήσουν με Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς την Ένωση αλλά και με στατικές φάσεις !

Ο Βιεϊρίνια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι, όπως φυσικά συνέβη και με τους τραυματίες Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ίνγκασον.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι : Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο , Μπίσεσβαρ , Ζίφκοβιτς και Σβιντέρσκι .

Σε ότι αφορά του ''κιτρινόμαυρους'' ο Βλάντας Μιλόγεβιτς καλείται να βρει λύσεις στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του , θα προσπαθήσει να μην χάσει τον χώρο του κέντρου , με σκοπό να ''κλέψει'' την μπάλα και να χτυπήσει με Τζουμπερ , Γκαρσία και Αραούχο σε μία γρήγορη μετάβαση εκμεταλλευόμενος την κούραση των αντιπάλων του.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Μάνταλος που έμεινε εκτός αποστολής , εκτός και ο Άμραμπατ με θλάση , αλλά και ο Γαλανόπουλος. Μέσα για πρώτη φορά ο Μοχαμαντί , επέστρεψε και ο Σιμόες που ίσως χρησιμοποιηθεί .

Ο Σέρβος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με : Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σιμάνκσι, Γκαρσία,Γέφτιτς , Τσούμπερ και Αραούχο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους Κωσταρά και Μεϊντανά (4ος ο Διαμαντόπουλος). Στο VAR θα είναι ο Φάμπρι Μίτσελ (ΑVAR ο Μπουξμπάουμ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code