ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συνελήφθη γυναίκα ύποπτος για το δυστύχημα της Τσαπεκοένσε


Η βραζιλιάνικη αστυνομία συνέλαβε την Παρασκευή (24/9) το βράδυ μία πολίτη της Βολιβίας που αναζητούνταν από τον Νοέμβριο του 2016 και το αεροπορικό δυστύχημα του συλλόγου Τσαπεκοένσε που είχε οδηγήσει στο θάνατο 71 άτομα.

Η αστυνομία της Βολιβίας αναζητούσε την συγκεκριμένη ύποπτο από το 2016 καθώς η γυναίκα (της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στην δημοσιότητα) κατάφερε να ξεφύγει από την Βολιβιανή αστυνομία που την αναζητούσε, εξαιτίας του ότι φέρεται να ενέκρινε το σχέδιο πτήσης του αεροπλάνου που μετέφερε την ομάδα χωρίς να πληροί τους βασικούς κανονισμούς ασφαλείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Folha de Sao Paulo, πρόκειται για την Σίλια Καστέδο Μοναστέριο, η οποία συνελήφθη στην Κορούμπα, στην πολιτεία Μάτο Γκρόσο ντο Σουλ. Η ομοσπονδιακή αστυνομία είπε επίσης ότι θα παραμείνει υπό κράτηση στην Κορούμπα εν αναμονή της έκδοσής της στη χώρα καταγωγής της.

Το δυστύχημα έγινε τον Νοέμβριο του 2016, όταν η βραζιλιάνικη Τσαπεκοένσε επρόκειτο να ταξιδέψει στην Κολομβία για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Νατιονάλ στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάν. Φεύγοντας από τη Βραζιλία, η ομάδα είχε κάνει μια ενδιάμεση στάση στη Βολιβία στη Σάντα Κρουζ πριν συνεχίσει την πτήση της για την Κολομβία. Το αεροπλάνο συνετρίβη με 73 επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος σε μια ορεινή περιοχή σε υψόμετρο 3300 μ. Περίπου 50 χιλιόμετρα από το Μεντεγίν, αφήνοντας πίσω μόνο έξι επιζώντες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code