ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απολογήθηκε ο οπαδός της Γιουβέντους που επιτέθηκε στον Μενιάν και έριξε το φταίξιμο στην "μπύρα"

 


Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μίλαν στιγματίστηκε από την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μανιάν, από οπαδό των γηπεδούχων.

Ο συγκεκριμένος συνέχισε αυτή του την συμπεριφορά και εκτός γηπέδου, ποστάροντας ρατσιστικού περιεχομένου μηνύματα και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Παρόλ' αυτά ο οπαδός τακτοποιήθηκε από τους ανθρώπους της Γιουβέντους και αναμένεται να του απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο οπαδός, ονόματι Ντανιέλε Γκαμπριέλη, μίλησε στην Ιταλική εφημερίδα, "La Voce di Rovigo", και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του λέγοντας ότι είχε  καταναλώσει μεγάλη ποσότητα μπύρας.


"Συμπεριφέρθηκα σαν ηλίθιος. Αλλά είχα πιει λίγο παραπάνω, πολλή μπύρα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Μισώ τον εαυτό μου, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ήμουν ανεύθυνος και έκανα ένα τεράστιο λάθος".

"Ήταν απαίσιο πράγμα και δεν "ανήκει" σε μένα και απολογούμαι σε όλους, ξεκινώντας με τον Μάικ Μενιάν. Δεν είμαι ρατσιστής. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και θέλω να συναντήσων τον Μενιάν για να του απολογηθώ και προσωπικά".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code