ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - Πας Γιάννινα: Να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν

 

Ιωνικός και Πας Γιάννινα, συγκρούονται στην Νίκαια με σκοπό και οι δύο να συνεχίσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός προέρχεται από την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στην Super League, επί του Άρη και θέλει να συνεχίσει με νίκη και επί του Πας στην έδρα του.

Ο Πας Γιάννενα, έχει έως τώρα 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και είναι η ευχαρίστηση έκπληξη σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές καθώς έχει επικρατήσει του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο Πας ο οποίος έχασε τον Πέδρο Κόντε με χιαστώ και θα μείνει εκτός για πολλούς μήνες θέλει τον νίκη για να εδραιωθεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Ο Ιωνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λένις και Γκορτσούλια, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Ρομαο. Για τον Πας η μοναδική απουσία είναι ο άτυχος Κόντε.

Πιθανές ενδεκάδες Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κάνιας, Ματσούκας, Άοσμαν, Καμπράλ, Τουράμ.

Πας Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Ντομίνγκεζ, Γκαρντάφσκι, Περέα, Μιλιντσεάνου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code