ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος-Ατρόμητος: Για το 3x3 οι Θεσσαλοί, για την πρώτη νίκη οι Περιστεριώτες

 


Ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο για την τρίτη αγωνιστική της SuperLeague την Πέμπτη (23/9, 20:30) και θα έρθει αντιμέτωπος με τον πρώην προπονητή του, Άνχελ Λόπεθ, ενώ θα προσπαθήσει να κάνε το "3 στα 3".

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν και πάλι δυναμικά το πρωτάθλημα, όμως θέλουν να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα και να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης μιας ευρωπαϊκής θέσης. Ο κόουτς Γκιγιέρμο Αμπασκάλ θα έχει στην διάθεση του, τον Μπαριέντος, κάτι που του δίνει περισσότερες επιλογές.

Ο Ατρόμητος θα ψάξει την πρώτη του νίκη στην φετινή σεζόν, αλλά ο κόουτς Άνχελ Λόπεθ δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τον Δημήτρη Χατζηισαία λόγω ενοχλήσεις στο γόνατο και μιας ελαφριάς θλάσης αντίστοιχα. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν οι Νταβιώτης και Χαρίσης.

Η αποστολή του Βόλου: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Νίνης, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ

Η αποστολή του Ατρομήτου: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος και Τζαβίδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code