ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Με φόρα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το 2 στα 2


Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 22:00 στην Τούμπα της Σλόβαν Μπρατισλάβας για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League με στόχο το 2 στα 2.

ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος του Βορρά έρχεται με φορά από το πρωτάθλημα να αντιμετωπίσει την ομάδα από την Σλοβακία μιας και την περασμένη Κυριακή νίκησε στο πρωτάθλημα την ΑΕΚ στο ντέρμπι των Δικεφάλων με 2-0 με πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου. Επίσης ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων κέρδισε την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς στην έδρα της με 0-2 και ξεκίνησε με το δεξί τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αρκετά ζητήματα αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ινγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, ο εδώ και καιρό τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ελ Καντουρί, ο Καγκάβα και ο Μουργκ. Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ είναι ότι προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Βιεϊρίνια που θα βοηθήσει τον Λουτσέσκου. Έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί με στόχο την νίκη και θέλει να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι.

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Η ομάδα από την Σλοβακία στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου αντιμετώπισε στην έδρα της το φαβορί του 6ου ομίλου της Κοπεγχάγη και ηττήθηκε με 1-3. Έτσι θέλει να συνεχίσει με ένα καλό αποτέλεσμα και να πάρει από την Τούμπα ότι μπορεί για την συνέχεια του Conference League. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός της Σλόβαν έχει και αυτός κάποιες απουσίες αφού δεν ταξίδεψαν μαζί του οι Ντε Μάρκο που είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα και οι τραυματίες Λόβατ, Βάϊς και ο Χόλμαν. Από εκεί και πέρα οι Σλοβάκοι θα μπουν και αυτοί δυναμικά στο παιχνίδι γιατί θέλουν διακαώς τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο.

Στο βαθμολογικό κομμάτι αυτήν την στιγμή μετά από μια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ με την νίκη του επί της Λίνκολν είναι στην 2η θέση με 3 βαθμούς, ενώ η Σλόβαν Μπρατισλάβας βρίσκεται στην 3η θεση με 0. Η Κοπεγχάγη από την άλλη είναι 1η και αυτή με 3 βαθμούς, ενώ η ομάδα από το Γιβραλτάρ είναι στην 4η με 0 και αυτή. Σλόβαν και ΠΑΟΚ έχουν παίξει συνολικά στην ιστορία τους αλλά δύο παιχνίδια με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει μια νίκη με 3-2 και τους Σλοβάκους μια με 1-0.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code