ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Πάλεψε ο δικέφαλος ήταν καλύτερος αλλά δεν πήρε την νίκη (1-1)


Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο στάδιο της Τούμπας της Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 22:00 με στόχο να κάνει το δύο στα δύο και να βρεθεί κοντά στην πρόκριση και την πρωτιά στον 6ο όμιλο του Europa Conference League. 

Ο ΠΑΟΚ παρα το γεγονός ότι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς το παιχνίδι έληξε 1-1. Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Ακπομ με Κεφάλια, ενώ για τους Σλοβάκους σκόραρε στο 14' ο Γκριν. Σε συνδυασμό με το άλλο παιχνίδι του ομίλου στο οποίο νικήτρια ήταν η Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ είναι 2ος με 4 βαθμούς πίσω από τους Δανούς που είναι στην 1η θέση με 6. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 1 βαθμό. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα ήταν ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ. Η Σλόβαν πίεζε αρκετά ψηλά στα πρώτα λεπτά με σκοπό να δυσκολέψει τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο ΠΑΟΚ είχε μια πρώτη καλή στιγμή με τον Ζίβκοβιτς να συνεργάζεται με τον Τέιλορ, αλλά το γύρισμα του τελευταίου δεν βρήκε τον Ακπομ. Ο ΠΑΟΚ στο 10' έκανε το 1-0 με τον Ακπομ που πήρε μια ωραία κεφάλια μετά από εξαιρετική συστημένη μπαλιά του Τέιλορ για τον Αγγλο, ενώ είχε προηγηθεί και γρήγορη εκτέλεση φάουλ. Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Η Σλόβαν απάντησε πολύ γρήγορα και έκανε το 1-1 με τον Γκρίν να σουτάρει με τον Πασχαλάκη να είναι σχεδόν εξουδετερομένος μετά από σουτ του Χεντι το οποίο είχε αποκρούσει ο Έλληνας τερματοφύλακας στο 14'. Τεράστια ευκαιρία στο 16' από τον Σβαμπ που πήρε την μπάλα πάτησε περιοχή αλλά σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τον γηπεδούχο να έχει τον έλεγχο. Στο 32' ο Σβαμπ έκλεψε την μπάλα έδωσε στον Ακπομ που πέρασε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 37' ο Χέντι σούταρε από πλάγια θέση απέκρουσε ο Πασχαλάκης με γροθιές. Στο 45' ο Γκριν πήρε από τα αριστερά, έδωσε στον Ντράζιτς που πέρασε ωραία μέσα στην περιοχή σούταρε αλλά ο Πασχαλάκης ήταν για μια ακόμα φορά εκεί κράτησε το 1-1. Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο χωρις προβάδισμα για τις 2 ομάδες, 1-1 το σκορ. 

2ο ημίχρονο: Ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά δυνατά στο δεύτερο μέρος για να πάρει το προβάδισμα εκ νέου. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν πολύ πιο ενεργός στα πρώτα λεπτά και πίεζε, με την Σλόβαν Μπρατισλάβας να μείνει πίσω. Καλός ρυθμός στο παιχνίδι χωρίς όμως ξεκάθαρη ευκαιρία. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν αυτή που πατούσε συνεχώς την περιοχή της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλα δεν ήταν εύκολο να βάλει την μπάλα άρα δίχτυα. Ο Μιτρίτσα στο 73' πλάσαρε από την αριστερή πλευρά προς την εστία, υπό πίεση αλλά η μπάλα πέρασε έξω, ενώ πριν ο Μπίσεσβαρ είχε κυκλοφορήσει ωραία και είδε τον Ρουμάνο. Ο Κούρτιτς έκανε ένα ωραίο σουτ από μακριά στο 75' αλλά ο Πορτιέρε της Σλόβαν ήταν εκεί και έπιασε την μπάλα σταθερά. Η Σλόβαν απείλησε στο 79' με ένα σουτ του Σπραλ, αλλά αυτό δεν ανησύχησε τον Έλληνα τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Ο Μραζ έχασε τεράστια ευκαιρία μετά από κάθετη του Τσάβριτς να κάνει το 1-2 έβαλε ωραία το πόδι του ο Κωνσταντέλιας και στην συνέχεια απομάκρυνε ο Πασχαλάκης παρέμεινε το 1-1. Λίγο πριν το φινάλε ο νεαρός Κωνσταντέλιας έκανε ένα σουτ από μακριά αλλά ήταν αρκετά άστοχο. Στο 94' ο ΠΑΟΚ αναπτύχθηκε ωραία ο Ζίβκοβιτς έκανε μια σέντρα ο Κωνσταντέλιας πήρε την κεφάλια ο Μπίσεσβαρ δεν το κατάλαβε κι βγήκε ο τερματοφύλακας της Σλόβαν και μπλόκαρε. Έτσι τελείωσε και το παιχνίδι με τις 2 ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό. 

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ , Μιχαηλίδης, Μιχάι, Σίντκλεϊ (Βιεϊρίνια 68'), Σβαμπ (Κούρτιτς 68'), Εσίτι, Αουγκούστο (Μπίσεσβαρ 58'), Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (Κωνσταντέλιας 74') και Ακπόμ (Σφιντέρσκι 74')

Πάγκος: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας και Σφιντέρσκι.

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ, Μποζίκοφ, Κάσια, Μεντβέντεφ (Αμπένα 82'), Γκριν (Τσάβριτς 82') Κανκάβα, Ντε Καμπς (Αγκμπο 33'), Ντράζιτς (Μράζ 70'), Χέντι και Ντα Σίλβα (Ζμράλ 70')

Πάγκος: Σούλα, Τρνόφσκι, Αγκμπό, Κρίζαν, Ιμπραχίμ, Ζμράλ, Αμπένα, Χρντσάρ, Λίτσι, Βόιτκο, Μραζ, Τσάβριτς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code