ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1: Ισοπαλία στους "Ζωσιμάδες" σε ένα χορταστικό ματς!


Ισοπαλία στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ να μένουν στο 1-1 με το τελικό σκορ να αδικεί τις δύο ομάδες (και ειδικότερα τον ΠΑΣ) βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Σωρεία χαμένων ευκαιριών από τους Γιαννιώτες που δεν κατάφεραν να φύγουν με το "τρίποντο" από το χορτάρι, είχε τις στιγμές του ο ΟΦΗ αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι.


Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο ματς για τον ΠΑΣ με το σουτ του Μορέιρα να μην απειλεί τον Επασί (4'). Επόμενη φάση για τους γηπεδούχους με τον Πίρσμαν να σεντράρει και τον Επασί να διώχνει με τις γροθιές, ενώ στη συνέχεια ο Κάργας δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε. Δραστήριες και οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα με τον ΟΦΗ στην πρώτη του απειλή να κερδίζει πέναλτι. Ο Λάμπρου πήρε την μπάλα από τα αριστερά, ντρίμπλαρε τον Εραμούσπε, ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο Νέιρα ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Προβάδισμα για τους Κρητικούς κόντρα στη ροή του ματς. Καλή στιγμή για τους Γιαννιώτες στο 15' με το φάουλ του Σάλιακα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη κεφαλιά του Κάργα, η οποία αποκρούστηκε από τον Επασί. Ότι δεν έγινε στις πρώτες στιγμές, ο ΠΑΣ το πέτυχε στο 22ο λεπτό. Ο Μιλιντσεάνου πήρε την μπάλα κινήθηκε στον άξονα, έκανε το σουτ με το αριστερό και νίκησε τον Επασί για το 1-1! Εκρηκτικό πρώτο εικοσάλεπτο στο ματς με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες και να έχουν πετύχει από ένα γκολ η καθεμία. καλή στιγμή για τους Κρητικούς στο 27' με τον Ντουρμισάι να μην πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε μετά από πάσα του Μαρινάκη. Συνεχώς πάνω κάτω το ματς με τον ΠΑΣ να απειλεί με τον Περέα εις διπλούν και τον ΟΦΗ να έχει τις δικές του στιγμές με τον Λάμπρου και τον Νέιρα. Ακόμα μια τελική για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Γκαρντάφσκι να φεύγει ψηλά άουτ (45+1').

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΣ να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και να χάνει την πρώτη του ευκαιρία με τον Σνάιντερ ν αστοχεί από πλεονεκτική θέση (47'). Ακόμα ένα σουτ από τον Περέα στα χέρια του Επασί (52'). Καθολική υπεροχή για την ομάδα των Ιωαννίνων χάνοντας ακόμα μια φάση με την κεφαλιά του Εραμούσπε στο 57'. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μην μπορούν να νικήσουν τον Επασί. Ο Μιλιντσεάνου με τρομερό τακουνάκι έβγαλε απέναντι από τον Επασί τον Πίρσμαν, αυτός "έσπασε" την μπάλα στον Περέα με τον Γιαννούλη να προλαβαίνει σωτήρια και τον Μορέιρα στη συνέχεια της φάσης να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των Κρητικών, ο οποίος με τρομερή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. Καταιγισμός ευκαιριών από τον ΠΑΣ από το αρχή του αγώνα , με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να περιορίζεται στην αναχαίτιση των επιθέσεων. Αλλεπάλληλες ευκαιρίες για τον γηπεδούχο ΠΑΣ με τον Περέα αυτή τη φορά να μην πετυχαίνει την μπάλα εξ επαφής, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Λάμπρου για λογαριασμό των "ασπρόμαυρων" έφυγε άουτ (69'). Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Ντουρμισάι να εξαπολύει τον "κεραυνό" από τα 30 μέτρα και τον Λοντίγκιν να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα να την στέλνει στο δοκάρι και μετά κόρνερ (73'). Καλή στιγμή για τους Κρητικούς στο 74ο λεπτό με το Νέιρα να σουτάρει μετά από εκτέλεση κόρνερ και τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει. Σουτ του Ντε Γκούζμαν δεν ανησύχησε τον Λοντίγκιν που μπλόκαρε σταθερά. Στο επόμενο λεπτό οι Ηπειρώτες σπατάλησαν ακόμα μια τεράστια ευκαιρία με τον Περέα να γυρίζει παράλληλα και τον νεοεισελθών Τριάδη να μην καταφέρνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες σε ένα ματς με πολλές φάσεις και τον ΠΑΣ να μην καταφέρνει να πάρει τους τρεις βαθμούς που δικαιούταν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Ντομίνγκεζ, Μορέιρα, Μιλιντσεάνου (79' Τριάδης), Περέα (90+3' Λιάσος).

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (56' Διαμαντής, 65' Κοροβέσης), Γιαννούλης, Γκαγιέγος, Νέιρα (83' Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης (65' Ντε Γκούζμαν), Λάμπρου, Ντουρμισάι, Φαν Ντούινεν (83' Γρίβας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code