ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κόσοβο-Ελλάδα 1-1: "Αυτοκτονία" στο 90+3', απομακρύνεται το "'όνειρο" του Μουντιάλ!


Δεν τα κατάφερε η Εθνική μας Ομάδα, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από το Κόσοβο (90+3' Μουρίκι) μένοντας στο 1-1, με τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ να εξανεμίζονται!

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς κάτι αξιόλογο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Εθνική να κυκλοφορεί την μπάλα χωρίς να βρίσκει χώρους, ενώ το Κόσοβο προσπαθούσε να φτάσει κοντά στην εστία του Βλαχοδήμου κια να φανεί απειλητικό. Πρώτο σουτ στο ματς στο 18' για τους Κοσοβάρους με τον Ρασίτσα, η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά. Η Εθνική δεν είχε δημιουργία στο παιχνίδι της και έτσι δυσκολευόταν πολύ να φτάσει στα "καρέ" του Μούριτς, με τους γηπεδούχους να αμύνονται σωστά και να κλείνουν τους χώρους. Στο πρώτο μισάωρο το Κόσοβο είχε 59% κατοχή της μπάλας (χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργήσει αξιόλογη φάση), ενώ η "γαλανόλευκη" περιορίστηκε στο 41%. Στο 43ο λεπτό ο Καστράτι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, ντρίμπλαρε τον Γιαννούλη, κόπηκε όμως από τον Τσιμίκα, που έσπευσε σε βοήθεια, πριν εκτελέσει. Και καθώς το πρώτο ημίχρονο έβαινε προς την ολοκλήρωσή του, η Εθνική βρήκε την στιγμή της και "άνοιξε" το σκορ. Ο Μπακασέτας βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Δουβίκα στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος δεν αστόχησε απέναντι από τον Μούριτς "γράφοντας" το 0-1 (45+1'). Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τους διεθνείς μας να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, σε ένα ματς που δεν είχαν κάνει κάτι το αξιοσημείωτο και δεν απείλησαν έως τότε τον γκολκίπερ του Κοσόβου.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη στιγμή του Κοσόβου στο δεύτερο μέρος, η κεφαλιά του Μουρίκι κατέληξε άουτ (59'). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αυξήσουν την επιθετικότητά τους όσο περνούσε η ώρα, η έλλειψη ποιότητας όμως ήταν εμφανής, με αποτέλεσμα να μην απειλούν τον Βλαχοδήμο. Στο 67ο λεπτό ο Ραχμάνι πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω. Ακόμα μία προσπάθεια του Κοσόβου να φανεί απειλητικό με το σουτ του Βοϊβόντα να φεύγει πολλά μέτρα ψηλά από την εστία του γκολκίπερ της Μπενφίκα. Η επόμενη καλή στιγμή του Κοσόβου ήρθε στο 87', με τον Μουρίκι να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από κόντρα, να κάνει το σουτ με το δεξί και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βλαχοδήμου. Ότι δεν κατάφερε στο 87ο λεπτό το έκανε στις καθυστερήσεις του ματς. Ο Χάντερτζόναι έκανε την κεφαλιά πάσα από τα πλάγια, ο Βλαχοδήμος βγήκε από την εστία του χωρίς να βρει την μπάλα, με τον Μουρίκι να νικάει κατά κράτος στον αέρα τον Τζαβέλλα και να σπρώχνει στην κενή εστία την μπάλα στα δίχτυα (90+3'). Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καθόλου την Εθνική, στη μάχη που δίνει για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.  

Κόσοβο: Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι, Χαντερτζόναι, Χαλίμι (84' Μουσλίγια), Ντρέσεβιτς, Β. Μπερίσα, Λ.Μ. Καστράτι (46' Μπιτίκι), Μουρίκι και Ράσιτσα.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τζαβέλλας, Μαυροπάνος, Γιαννούλης, Τσιμίκας (88' Κ. Παπαδόπουλος), Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης , Δουβίκας (63' Μάνταλος), Παυλίδης (80' Φούντας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code