ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0: ΠΑΣάς στα Γιάννενα και "2 στα 2"!


Τεράστια νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά το "διπλό" στην Τούμπα νίκησε και τον Παναθηναϊκό στους "Ζωσιμάδες" και έκανε το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα! Δέχτηκε νωρίς το γκολ ο Παναθηναϊκός και δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια, γνωρίζοντας την ήττα.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς με τον ΠΑΣ να πιέζει και να χάνει την πρώτη του ευκαιρία στο 3', όταν ο Πίσμαν σούταρε, ο Σάρλια έβαλε την κόντρα και παραχώρησε το κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Γκαρντάφσκι εξαπέλυσε τον κεραυνό, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη (5'). Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός φάνηκε να συνέρχεται, προσπάθησε να παράξει παιχνίδι από τον άξονα αλλά και από τα άκρα. Στο 7ο λεπτό, ο Καρλίτος έκανε το "γυριστό" η μπάλα όμως κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια ο Σάρλια απείλησε από δύο στημένες φάσεις με το κεφάλι (30', 45') με τον Λοντίγκιν να μην ανησυχεί, ενώ στο 42ο λεπτό ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τον Αϊτόρ να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, χωρίς να βρίσκει στόχο. Οι Ηπειρώτες σε όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να φανούν επιθετικοί , με τον Περέα σε μια από αυτές να μην βρίσκει την μπάλα όσο θα ήθελε για να την στείλει στα δίχτυα. Ημίχρονο στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ να προηγείται του Παναθηναϊκού με 1-0, μετά το αριστουργηματικό γκολ του Γκαρντάφσκι.

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Με διάθεση να πιέσει και να ισοφαρίσει βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός με κύριο εκφραστή την δεξιά πτέρυγά του. Η παράλληλη σέντρα του Κώτσιρα δεν ανησύχησε τον Λοντίγκιν ενώ το φάουλ του Λούντκβιστ στο 54' έφυγε λίγο άουτ. Στο μεταξύ το σουτ του Περέα από μακριά δεν απείλησε τα καρέ του Διούδη. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθουσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα των Γιαννιωτών. Στο 59' ο διαιτητής Παπαδόπουλος υπέδειξε πέναλτυ σε παράβαση του Αϊτόρ, ωστόσο μετά τον έλεγχο του VAR και το on field review πήρε πίσω την απόφασή του. Στο 63ο λεπτό ο Περέα μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ από πλάγια με τον Διούδη να διώχνει με τις γροθιές. Διαρκής πίεση από τους "πράσινους", οι οποίοι όμως δεν έβρισκαν χώρο για να απειλήσουν την εστία του Λοντίγκιν. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ προσπαθούσε να φύγει στη κόντρα (με κύριο εκφραστή αυτών τον Περέα) και να βρει ακόμα ένα γκολ που θα του "κλειδώσει" το "τρίποντο". Ο Βιτάλ, ο οποίος ήταν από τους πιο κινητικούς παίχτες του Τριφυλλιού, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ με τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει (78'). Στο 85ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα, ο Κάργας έκανε κεφάλια προς τα πίσω, με τον Λοντίγκιν να διώχνει σε κόρνερ. Στα εναπομείναντα λεπτά η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ίδια με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει και τον ΠΑΣ να πανηγυρίζει μια ακόμα σπουδαία νίκη τη φετινή σεζόν νικώντας μετά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα!

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάρτας, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος (70' Σιόντης), Ντομίνγκεζ, Γκαρντάφσκι, Κόντε (43' Μορέιρα- 86' Μιλιντσεάνου), Περέα.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεζ, Μαουρίτσιο (70' Βιγιαφάνιες), Βιτάλ (79' Χατζηγιοβάνης) Λούντκβιστ (55' Ιωαννίδης), Αϊτόρ (70' Παλάσιος), Καρλίτος (79' Μακέντα).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code