ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ο Κόντε εκμεταλλεύτηκε το ''δώρο'' του ΠΑΟΚ που προβλημάτισε !


Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε την πρώτη αγωνιστική της Superleague , δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έκανε , ο ΠΑΣ του έβαλε πολύ δύσκολα και τελικά με γκολ του Κόντε , που ήταν ευγενική χορηγία του Κρέσπο και του Ζίφκοβιτς , πήρε  ένα τεράστιο διπλό στην Τούμπα !

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με εκπλήξεις στο βασικό του σχήμα ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ , ο οποίος προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλλει τον ρυθμό του ,ανέβασε τις γραμμές ψηλά και πίεζε τους φιλοξενούμενους . Με αυτόν τον τρόπο στο 4' απείλησε όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Καγκάβα δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ενώ εν συνεχεία το γυριστό του Σφιντέρσκι δεν βρήκε στόχο. Στο 9' ο ΠΑΣ βγήκε στην κόντρα εξαιρετικά η πάσα του Περέα όμως είναι πιο δυνατή από όσο πρέπει και ο Κόντε δεν προλαβαίνει προ του  Ζίφκοβιτς . Στα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού οι ''ασπρόμαυροι'' έδειχναν καλά στοιχεία επιθετικά αλλά προβλήματα ανασταλτικά και στην αμυντική τους μετάβαση . Στο 15' μετά από κόρνερ, ο Πιρσμαν αφύλαχτος σούταρε αλλά κόντραρε στα σώματα .

Στο 22' ο ΠΑΟΚ χάνει τεράστια ευκαιρία για το 1-0 ! Ο Μουργκ εκτελεί το κόρνερ ο Σβαμπ σηκώνεται ψηλότερα από όλους πιάνει την δυνατή κεφαλιά αλλά ο Σάλιακας την απομακρύνει σχεδόν πάνω στην γραμμή ! Μετά από ώρα απείλησε ο Σφιντέρκι ,όταν έκανε ωραία ενέργεια αλλά το δεξί σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Λοντίγκιν . Η τελευταία φάση για το πρώτο μέρος ανήκει στον ΠΑΣ , όταν ο Λ. Τέιλορ κάνει λάθος μεταβίβαση , ο  Kόντε σπάει στον επερχόμενο Σνάιντερ, το διαγώνιο σουτ του οποίου απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς !

Ο '' δικέφαλος ''  παρουσιάζει μία μέτρια εικόνα στο πρώτο μέρος , με τα τρία ''δεκάρια'' του να κινούνται παντού και τα μπακ του να δίνουν πλάτος στο γήπεδο . Έκανε κάποιες  καλές φάσεις αλλά η εικόνα του δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών του κόσμου του . Από την άλλη οι Γιαννιώτες αμύνονται με ένα 4-1-3-2 και δεδομένα έχουν δημιουργήσει θέματα στους αντιπάλους τους , αλλά οι κακές επιλογές , κυρίως του Περέα δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν κάποιο γκολ . Κορυφαίοι στο πρώτο 45λεπτο Σβαμπ και Βαρέλα .

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τους ίδιους 22 ποδοσφαιριστές έγινε η σέντρα για το δεύτερο 45λεπτο  και  μερικά δευτερόλεπτα μετά ο Μουργκ έκανε μακρινό σουτ . χωρίς να ανησυχήσει κανένας , απλά η φάση ξεκίνησε από μία ωραία κίνηση και τακουνάκι του Πολωνού φορ του  ''Δικεφάλου''. Πάντως ο ΠΑΣ , πλέον επιτίθεται πιο τακτικά και οι ''ασπρόμαυροι'' βρίσκουν περισσότερους χώρους. Στο 58 ' η πρώτη καλή ευκαιρία του δεύτερου μέρους και ανήκει στον Σφιντέρσκι , ο οποίος πήρε την πάσα από τον Μπισεσβαρ , την οδήγησε μερικά μέτρα , αλλά το διαγώνιο σουτ του κόντραρε στον Κάργα και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι . Τρία λεπτά αργότερα ο Καγκάβα βρίσκει αέρα και δεν μπορεί να βάλει γκολ ένα μέτρο από τη γραμμή τέρματος. Η πίεση του ΠΑΟΚ πάντως αυξάνεται κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο αλλά κυρίως φάουλ και κόρνερ . 

Στο 74' ο κεφάτος Μίτριτσα κερδίζει φάουλ σε εξαιρετικό σημείο , το εκτέλεσε ο Κούρτις με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα σε κόρνερ . Από το 75' ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με 4-4-2 Μίτριτσα , Μπίσεσβαρ στα άκρα και ο Άκπομ στην δυάδα των φορ. Στο 79' ο Κόντε πέρασε ανάμεσα από δύο αλλά δεν πρόλαβε τον Ζίφκοβιτς . Στο 86' οι γηπεδούχοι κάνουν δώρο ένα γκολ στον Κόντε ! Ο Κρέσπο κάνει λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα , ο τελευταίος αντί να διώξει την μπάλα ουσιαστικά κάνει ασίστ στον Ισπανό φορ του ΠΑΣ για το 0-1! Μέχρι το 95' που το ματς ουσιαστικά τελείωσε ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διεκδικήσει τίποτα , με αποτέλεσμα να κάνει την πρώτη του γκέλα νωρίς στη σεζόν .

 ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (Σίντλει 75'), Αουγκούστο (Κούρτιτς 61' ), Σβαμπ, Μουργκ (Άκπομ 75') , Μπίσεσβαρ, Καγκάβα (Μίτριτσα 61'), Σφιντέρσκι .

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (Λώλης 89'), Περέα (Μορέιρα 80'), Κόντε (Μιλιντσεάνου 92').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code