ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΟΦΗ 0-0 : Λευκή ισοπαλία στο "Κ. Βικελίδης"


Άρης και ΟΦΗ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, στην αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Super League . 

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό και γρήγορο ποδόσφαιρο, Άρης και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, κάνοντας εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα με ισοπαλία. Είχαν την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες οι γηπεδούχοι. Άντεξε ο Όμιλος στην πίεση,έχοντας  υποδειγματική αμυντική λειτουργία και συνοχή στον τρόπο παιχνιδιού του. Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεοαποκτηθέντα Εντιαγιέ για τους κιτρινόμαυρους του Άκη Μάντζιου ενώ από τον ΟΦΗ ξεχώρισε ο επίσης "νέος" Γκαγιέχος. 



Ο αγώνας 

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

 Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Καστανιος. Μετά από ασίστ του Ντε Γκούζμαν, ο Ολλανδός φορ βρέθηκε  απέναντι από τον Κουέστα, όμως το σουτ του δεν κατάφερε να κερδίσει τον γκολκίπερ του Άρη και να ανοίξει το σκόρ.

Στο 10ο λεπτό ήταν η σειρά του Άρη να χάσει ευκαιρία. Μετά από αλλεπάλληλες κόντρες μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Γκάμα βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή του Επασί, όμως το συρτό του σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 27ο λεπτό ο Μπερτόλιο επιχείρησε ένα δυνατό μακρινό σούτ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΟΦΗ.

Στο 30' ο Καμαρά έκλεψε την μπάλα από τον Βούρο έξω από την μεγάλη περιοχή, έκανε ένα ψηλόκρεμαστό σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Επασί.

Στο 45ο λεπτό, μετά από σέντρα του Σάσα από τα δεξιά, ο Φαμπιανο σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, με την κεφάλια του όμως να περνάει άουτ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 63ο λεπτό ο Μαντσίνι έκανε μια επικίνδυνη παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, όμως δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του και ο Επασί μπλόκαρε την μπάλα. 

Στο 68' ο Ιτουρμπε πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, επιχείρησε ένα δυνατό σούτ, στέλνοντας την μπάλα λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Αρη στο 77.Ο Μαντσίνι σέντραρε καταπληκτικά από δεξιά, με τον Μπερτόλιο να πιάνει την κεφάλια από πλεονεκτική θέση, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. 

Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 82'.Ο Ιτούρμπε εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Εντιαγιέ έπιασε μια γυριστή κεφάλια με τον Επασί να αποκρούει εντυπωσιακά και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code