ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μήνυμα Ρονάλντο προς Γιουνάιντεντ: "Αυτό είναι για σένα Σερ Άλεξ"


Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποδέχεται την επιστροφή του μετά από 12 έτη στην Μάνσεστερ Γιουνάιντεντ, μιλώντας για όνειρο που εκπληρώθηκε και πως είναι έτοιμος για νέες επιτυχίες, χωρίς βέβαια να ξεχνά στην αναφορά του τον Σερ Άλεξ Φέργκισον. 

Αναλυτικά το μήνυμα του Πορτογάλου: 

«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν την ατελείωτη αγάπη μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα χρόνια που πέρασα σε αυτόν τον σύλλογο όπου ήταν εκπληκτικά και ο δρόμος που κάναμε μαζί είναι γραμμένος με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του μεγάλου και εκπληκτικού συλλόγου.

Δεν μπορώ καν να εξηγήσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, καθώς βλέπω την επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ να ανακοινώνεται παγκοσμίως. Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μετά από όλες τις φορές που επέστρεψα για να παίξω εναντίον της. Ενιωθα πάντα την αγάπη και τον σεβασμό από τους οπαδούς στις κερκίδες, ακόμα και ως αντίπαλος. Αυτό είναι απολύτως 100% το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα όνειρα!

Το πρώτο μου εγχώριο πρωτάθλημα, το πρώτο μου Κύπελλο, η πρώτη μου κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας, το πρώτο μου Champions League, το πρώτο μου Χρυσό Παπούτσι, η πρώτη μου Χρυσή Μπάλα, όλα γεννήθηκαν από αυτήν την ιδιαίτερη σχέση μου με τους Κόκκινους Διαβόλους. Η ιστορία έχει γραφτεί στο παρελθόν και θα γραφτεί για άλλη μια φορά! Εχετε το λόγο μου!

Εδώ είμαι!

Επέστρεψα εκεί που ανήκω!

Ας το κάνουμε για άλλη μια φορά!

ΥΓ - Αυτό είναι για σένα, Σερ Άλεξ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code