ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσημο: Συνεχίζει στους Νετς ο Ντουράντ

 


Ο Κέβιν Ντουράντ επέκτεινε και επίσημα την συνεργασία του με τους Μπρούκλιν Νετς με ένα πολυετές συμβόλαιο, με τους όρους να μην έχουν δημοσιευθεί ακόμη. Οι πληροφορίες αναφέρουν για 198 επιπλέον εκατομμύρια δολάρια με το νέο συμβόλαιο να τίθεται σε ισχύ από τη σεζόν 2022-23 και να ολοκληρώνεται μετά το τέλος της σεζόν 2025-26. Ο KD έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο στον οποίο θα λάβει 40,1 εκατ δολάρια και το καλοκαίρι του 2022 θα κάνει opt in για να ενεργοποιηθεί το νέο του συμβόλαιο. 

Ο "Slim Reaper" μετράει 884 ματς στην regular season του ΝΒΑ με 27 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ σε 151 ματς των playoffs έχει αντίστοιχα 29,5 πόντους, 7,8 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες.

Ο ιδιοκτήτης των Νετς, Τζο Σαι, ανέφερε: "Ξέρουμε ποιος είναι. Ο Ντουράντ θα καθιερώσει την κληρονομιά του στο Μπρούκλιν ως μία από τις μεγαλύτερες. Εκ μέρους του οργανισμού Νετς, της οικογένειάς μου και των θαυμαστών μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βλέπουμε τον Κέβιν για τα επόμενα χρόνια"

Ο γενικός διευθυντής των Νετς , Σιν Μαρκς, δήλωσε: "Ο Κέβιν είναι ένα υπερβατικό ταλέντο που συνεχίζει να οδηγεί και να προωθεί αυτό το franchise και το παιχνίδι του μπάσκετ παγκοσμίως. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί του για τα επόμενα χρόνια. Ο αντίκτυπος του Κέβιν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Η απαράμιλλη επιθυμία και ηγεσία του δημιουργούν διαρκή αριστεία από τον εαυτό του, ενώ αυξάνουν επίσης την απόδοση των συμπαικτών του, τοποθετώντας αυτόν τον οργανισμό να συνεχίσει την επιδίωξη των στόχων του πρωταθλήματος στο Μπρούκλιν".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code