ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λουκάκου σε οπαδούς Ίντερ: Ευχαριστώ που με αγαπήσατε, ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφαση μου


 Ο Ρομέλου Λουκάκου μετά από 2 χρόνια και πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά και ένα πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ίντερ αποχαιρέτησε την Ιταλία για λογαριασμό της Τσέλσι, με πόσο ρεκόρ και έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της πρώην ομάδας του.

Ο Βέλγος επιθετικός απάντησε με το δικό του τρόπο στους φίλους της Ίντερ που αντέδρασαν από την αποχώρηση του, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι της Ίντερ, σας ευχαριστώ που με αγαπήσατε σαν να είμαι ένας από σας. Ευχαριστώ που κάνατε εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την καθημερινή σας αγάπη. Σας ευχαριστώ για το κίνητρο που μου δώσατε.

Όταν είχα έρθει στην Ίντερ, είχα νιώσει πως θα τα πάω καλά. Η αγάπη και το καλωσόρισμα που είχα λάβει στο αεροδρόμιο στο ξεκίνημα αυτής της όμορφης ιστορίας.

Είχα αποφασίσει πως δεν θα σας απογοητεύσω ποτέ, έδωσα το 100% κάθε μέρα, στις προπονήσεις και ειδικά στα ματς για να σας χαροποιήσω.

Η πρώτη χρονιά είχε τελειώσει σκληρά αλλά μου δώσατε τη δύναμη να συνεχίσω και τα καταφέραμε ως ομάδα, γι' αυτό γίναμε πρωταθλητές.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου να πάω στην Τσέλσι. Είναι μια ευκαιρία ζωής για μένα και νομίζω πως σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, είναι η ευκαιρία που πάντα ήθελα.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο, θα παραμείνω "Ιντερίστα" για πάντα γιατί δίχως εσάς δεν θα ήμουν ο άντρας και ο παίκτης που είμαι σήμερα. Από τα βάθη της καρδιάς μου λοιπόν, σας αγαπώ, σας ευχαριστώ τόσο πολύ. Forza Ίντερ»!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code