ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέδρο Μαρτίνς: "Το μόνο κίνητρο ότι φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού"

 


Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στην συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς με την Λουντογκόρετς για τον γ' προκριματικό του Champions League ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του δεν χρειάζονται μεγαλύτερο κίνητρο, μια και εκπροσωπούς τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

Το πόσο επηρεάστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού από τις πυρκαγιές στην Αττική και την ευρύτερη περιοχή: «Όχι, δεν επηρεάστηκε η ομάδα ψυχολογικά ή σωματικά. Είναι τέλεια προετοιμασμένοι. Η μείωση των προπονήσεων ήταν φυσικό επακόλουθο από τις φωτιές στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα. Αυτό δεν επηρεάζει την ομάδα μας και θα πάει στον αγώνα απόλυτα προετοιμασμένη».

Το στοιχείο που πρέπει να αλλάξει ή να βελτιώσει η ομάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο Καραϊσκάκη: «Αυτό που επηρέασε περισσότερο την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεν καταφέραμε να πιέσουμε και να ακυρώσουμε την άμυνα του αντιπάλου, ώστε να παίξουμε πιο επιθετικά στο παιχνίδι. Αυτό βελτιώθηκε σημαντικά στο δεύτερο μέρος και πρέπει να το επαναλάβουμε στο αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εντοπίσουμε. Κυρίως, όμως, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δική μας επιθετική πρωτοβουλία για να ακυρώσουμε την άμυνα του αντιπάλου».

Την επιστροφή αρκετών παικτών στη διάθεσή του και την ετοιμότητά τους για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία: «Ξεκάθαρα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Με εξαίρεση τον Αβραάμ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Έχουν μία πλήρη εβδομάδα προπονήσεων ο Εμβιλά, ο Σωκράτης και ο Μπουχαλάκης. Είμαστε, λοιπόν, σε καλύτερη κατάσταση».

Την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, αν τον βρίσκει σύμφωνο: «Έχω δηλώσει πολλές φορές πως είμαι υπέρ, επειδή γίνεται πιο ανταγωνιστικό και για τις δύο ομάδες. Ιδιαίτερα ένα αποτέλεσμα κρινόταν στην παράταση. Όταν έμπαινε ένα γκολ ο αγώνας κρινόταν εκεί. Αυτό βοηθούσε τις πιο ισχυρές ομάδες, αφού το παιχνίδι γινόταν λιγότερο ανταγωνιστικό για εκείνες. Τώρα σε οποιεσδήποτε συνθήκες και οι δύο ομάδες θα προσπαθούν το ίδιο, ακόμα και αν η πρόκριση παίζεται στην παράταση, το παιχνίδι θα γίνεται περισσότερο ενδιαφέρον. Με τον παλιό κανονισμό θα πηγαίναμε στην Βουλγαρία με μειονέκτημα, όμως με τον νέο κανονισμό δεν είναι έτσι. Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν από την αρχή. Ο τελικός παίζεται σε δύο μέρη. Έχουμε δώσει το πρώτο μισό του τελικού. Το αντιμετωπίζουμε ως τελικό και έτσι πρέπει να ταξιδέψουμε εκεί για να τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα. Με τον καινούριο κανονισμό ξεκινά το δεύτερο ματς από την αρχή και θα είναι εξίσου ανταγωνιστικό».

Το αν έχει έξτρα κίνητρο με βάση τα σημερινά δεδομένα για τον Ολυμπιακό: «Δεν χρειαζόμαστε κανένα έξτρα κίνητρο, πέρα από το γεγονός πως φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού και εκπροσωπούμε αυτόν τον σύλλογο. Από εκεί και πέρα, θα παίζουμε όπως κάνουμε πάντα. Δεν κοιτάξαμε ποτέ τις στατιστικές όταν ήταν υπέρ μας και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε και τώρα ή να μπούμε σε τέτοια πίεση. Πρέπει να δούμε τον αντίπαλό μας, να κοιτάξουμε το τώρα και να ξέρουμε την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας και να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Το να κοιτάξουμε στοιχεία του παρελθόντος δεν θα μας βοηθήσει και δεν το κάναμε ποτέ στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσουμε ένα τέτοιο κίνητρο, αφού υπάρχει το κίνητρο που εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό και θέλουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code