ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος από την Σέλτικ ο Έντσαμ


 Παρελθόν από την Σέλτικ αποτελεί ο Ολιβιέ Έντσαμ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες να μείνει και τυπικά ελεύθερος, ψάχνοντας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

0 25χρονος μέσος αποχαιρέτησε με ποστάρισμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Σκωτσέζικό σύλλογο ενώ είχε μείνει και εκτός αποστολής για τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας απέναντι στην Χάρτς.

Αναλυτικά έγραψε : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στη Σέλτικ για αυτά τα υπέροχα τρία χρόνια που ήμουν εκεί. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, το σταφ, τους παίκτες και όσους δουλεύουν στην ομάδα. Τέλος θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήταν πάντα εκεί μαζί μας. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Ο Γάλλος μέσος αποτέλεσε φυσικά τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, όπου η υπόθεση του έγινε σίριαλ για περίπου 3 εβδομάδες, με τον δικέφαλο να αποσύρεται τελικά από την διεκδίκηση του. Μένει να φανεί αν αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της Ένωσης, μετά και την απόκτηση του Λε Ταλέκ ή αν προκύψει φλέρτ με κάποια άλλη ελληνική ομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code