ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0: Τριάρα και πάει Σλοβακία...για να "σφραγίσει" το εισιτήριο του Europa League

 




Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε την έδρα του και επικράτησε της Σλόβαν Μπρατισλάβα με 3-0 στον πρώτο αγώνα των playoffs του Europa League, κάτι που του έδωσε πλεονέκτημα για την ρεβάνς στην Σλοβακία την επόμενη εβδομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και στο 23' λεπτό ο Μασούρας βρήκε τον Σισέ, αλλά ο δεύτερο δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα για να σκοράρει από κοντά. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 37' λεπτό με τον Μαντί Καμαρά,  μετά από προσπάθεια του Σισέ να σκοράρει και έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση, αφού το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνο.

Οι γηπεδούχοι φόρτσαραν στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και με τον Παπέ Σισέ από κοντά διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 52' λεπτό, ενώ 16 λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά, πήρε κεφαλιά ο Εμβιλά και Μποζίκιν που τον πίεζε ο Σισέ έβαλε αυτογκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 3-0 (68' λεπτό). Στα επόμενα λεπτά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να διαχειρίζεται την κατάσταση ιδανικά και να νικάει την Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-0.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά, Α. Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τσόβαν, Πάουσεκ, Μπόζικοφ, Αμπένα, Κάσια, Κανκάβα, Ντε Καμπς,  Βάις, Ιμπραχίμ, Ζμρχαλ, με τον Κάβριτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code