ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός 2-2 (πεν.4-1) : Αποκλεισμός για τους ερυθρόλευκους


Αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την συνέχεια του Champions League! Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Γ.Καραισκάκης , οι ερυθρόλευκοι ξαναήρθαν ισοπαλία στο Ράζγκρατ με την Λουντογκόρετς στην κανονική διάρκεια του ματς (2-2).Στο μισάωρο της παράτασης δεν κατάφερε καμία από τις δύο ομάδες να σκοράρει και στην διαδικασία των πέναλντι, η ομάδα από την Βουλγαρία επικράτησε με 4-1.

Εμβιλά (31') με σούτ και Ελ Αραμπί (64') με πέναλτι τα γκόλ για τους Πειραιώτες ενώ για την Λουντογκόρετς ισοφάρισε ο...Σεμέδο (48') με αυτογκόλ και έκανε προσωρινά την ανατροπή με 2-1 ο Σωτηρίου στο 58' επίσης με πέναλντι. Με δέκα παίχτες από το 86' οι ερυθρόλευκοι μετά την αποβολή του Μπά. Μέτρια εμφάνιση από την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς που έκανε πολλά λάθη, κυρίως στο κέντρο της άμυνας, με αρκετά προβλήματα και στην κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πλέι οφ του Champions League η Λουντογκόρετς όπου θα αντιμετωπίσει την Μάλμε ενώ οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Αγώνας

Α Ημίχρονο 

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για την Λουντογκόρετς. Στο 18ο λεπτό μετά από έξυπνη πάσα του Νεντιάλκοφ , ο Ντεσπότοφ  επιχείρησε ένα συρτό σούτ το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζολάκη. Μετά από ένα περίπου λεπτό, το σούτ του Κάουλι από καλή θέση, μετά από ασίστ του Νεντιάλκοφ μέσα στην μεγάλη περιοχή, πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 29' ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ με τον Ελ Αραμπί να δέχεται την μπάλα λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή, κάνοντας περιστροφή και επιχειρώντας ένα δυνατό σούτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ένα λεπτο αργότερα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκόρ! Μετά από καταπληκτική σέντρα του Μασούρα από την δεξιά πλευρά, ο Εμβιλά βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή του Κάλινα κάνοντας με σούτ το 0-1 στο 30 !

Στο 43ο λεπτό οι Βούλγαροι προσπάθησαν να απαντήσουν. Ο Ντεσποτόφ έβγαλε μία μακρινή προωθημένη μπαλιά, ο Ντεσπότοφ μπήκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, βρέθηκε απέναντι από τον Τζολάκη όμως ο Μπά με ένα εξαιρετικό τάκλιν αποσόβησε το κίνδυνο και έδιωξε σε κόρνερ.

Β Ημίχρονο

Στο 48ο λεπτό η Λουντογκόρετς ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ικοκό έβγαλε μια όμορφη σέντρα από τα αριστερά, ο Σωτηρίου πήρε αφύλακτος την πρώτη κεφαλιά και ο Σεμέδο έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Στο 57ο λεπτό η Λουντογκόρετς έκανε την ολική ανατροπή. Ο Ντεσπότοφ ανατράπηκε από τον Αδρούτσο μέσα στην περιοχή των Πειραιωτών, ο Σωτηρίου ανέλαβε την εκτέλεση, κέρδισε τον Τζολάκη και έκανε το 2-1.

Στο 64ο λεπτό ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2. Ο Ελ Αραμπί κέρδισε πέναλντυ ,ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση κερδίζοντας τον Καλίνα από τα έντεκα μέτρα και γράφοντας το 2-2.

Στο 75ο λεπτό η Λουντογκόρετς έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία. Μετά από γέμισμα του Ικοκό, ο Σωτηρίου σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, με τον Τζολάκη να διώχνει την μπάλα με τα πόδια και τον Ντεσπότοφ στο ριμπάουντ να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 78΄ο Τζολάκης έσωσε ξανά την εστία των ερυθρόλευκων. Ο Ντεσπότοφ έκανε μία όμορφη προσωπική προσπάθεια από αριστερά, μπήκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού όμως το σούτ του δεν κατάφερε να νικήσει τον νεαρό γκολκίπερ των ερυθρόλευκων, που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 82ο λεπτό ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Ο Μασούρας βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή του Καλίνα, έκανε ένα φοβερό σουτ, με τον γκολκίπερ των Βούλγαρων να πετάγεται εντυπωσιακά και να διώχνει σε κόρνερ.

Παράταση

Στο 97ο λεπτό ο Ντεσπότοφ τροφοδότησε τον Ροτάριου, εκείνος μπήκε επικίνδυνα από τα αριστερά μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, όμως το σούτ του πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 99' ο Σαντάνα έκανε μία όμορφη ατομική προσπάθεια, σούταρε έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη. Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι με τον ίδιο παίχτη, έκανε σούτ σχεδόν από την γραμμή της μεγάλης περιοχής με το σούτ του όμως να μην βρίσκει στόχο.

Στο 119 ο Σαντάνα έβγαλε την σέντρα απο αριστερά, το σούτ όμως του Σωτηρίου απο πλεονεκτική θέση δεν ήταν καλό και πέρασε μακριά άουτ

*Στην διαδικασία των πέναλτι η Λουντογκόρετς έπικράτησε 4-1 του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League.

Λουντογκόρετς (Β. Νταμπράουσκας): Κάλινα, Ικοκό (106’ Σισίνιο), Πλαστούν, Βέρντον, Νεντιάλκοφ, Μπάντζι (88’ Σαντάνα), Σα (94’ Ροτάριου), Γκονσάλβες Ντεσπόντοφ, Σωτηρίου, Κόουλι (106’ Γιάνκοφ).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος (120’ Λαλά), Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης (54’ Παπασταθόπουλος), Μ. Καμαρά, Εμβιλά (91’ Κουντέ), Βρουσάι (65’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί, Μασούρας (88’ Σισέ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code