ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελλάδα-Μαυροβούνιο 10-4: Στα ημιτελικά του πόλο Ανδρών η επίσημη αγαπημένη

 


Η Εθνική Ελλάδας πόλο Ανδρών επικράτησε της Εθνικής Μαυροβουνίου με 10-4 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2020. Το σκορ ξεκίνησε χαμηλά στο πρώτο οχτάλεπτο, με την γαλανόλευκη να προηγείται με 1-0.  Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο οχτάλεπτο, με την Ελλάδα να είναι μπροστά με δύο γκολ (3-1).

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, η επίσημη αγαπημένη πάτησε το γκάζι και με 3-1, προηγήθηκε με τέσσερα γκολ στο τέλος του τρίτου οχταλέπτου (6-2). Η Ελλάδα διεύρυνε το προβάδισμα της και στο τέταρτο δεκάλεπτο και κατάφερε να νικήσει το Μαυροβούνιο με 10-4.

Η Ελλάδα θα παίξει στα ημιτελικά κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Ουγγαρία-Κροατία και έχει βλέψεις για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από μια εξαιρετική παρουσία τόσο στους ομίλους όσο και στα προημιτελικά.

Οχτάλεπτα: 1-0, 3-1, 6-2, 10-4

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος.

Μαυροβούνιο (Γκοϊκοβιτς): Κάντιτς, Μπργκούλιαν 1, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς, Τσούσκοβιτς 1, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα, Ίβοβιτς 2, Σπάιτς, Μάτκοβιτς, Μπανίσεβιτς




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code