ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το....ιδιαίτερο χόμπι του Μάρεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)

 





O δις χρυσός Ολυμπιονίκης στο μονό ανδρών στο τένις, Άντι Μάρεϊ συμμετέχει για ακόμη μια φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Μ. Βρετανία, αλλά αυτή τη φορά επικεντρώνεται στο διπλό Ανδρών, αφού ηττήθηκε στο μονό.


Ο Βρετανός έχει ένα ιδιαίτερο "χόμπι" σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες που έχει συμμετάσχει, το οποίο είναι να μαζεύει κονκάρδες, γνωστές και ως pins, από άλλους αθλητές.

Ο Μάρεϊ ανέφερε ότι: "Πάντα απολάμβανα να το κάνω αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε όλοι σε ένα διαγωνισμό. Δεν μας έχουν δοθεί πολλές κονκάρδες που μπορούμε να ανταλλάξουμε, για αυτό και προσπαθώ να πάρω pins με ανταλλαγή selfies. Τελικώς, συναντάς ενδιαφέρον άτομα. Συνάντησα δύο αδέρφια από την Συρία, που ένα αγωνιζόταν για την Συρία και ο άλλος για την ομάδα των προσφύγων. Συναντάς ανθρώπους από όλα τα διαφορετικά backgrounds και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που αγαπώ από αυτήν την διοργάνωση, Φέρνει τους ανθρώπους κοντά από όλον τον κόσμο, από όλα τα διαφορετικά backgrounds. Είναι απίθανο, μου αρέσει πολύ όλο αυτό".

Δείτε το σχετικό tweet:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code