ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός : Σε αυτές τις θέσεις θέλει παίχτες ο Γιοβάνοβιτς

 


Ο Παναθηναϊκός  συνεχίζει την καλοκαιρινή του προετοιμασία στην Ολλανδία, με τα πρώτα δείγματα γραφής των πρασίνων στα φιλικά να τονίζουν εμφατικά την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση, γεγονός που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς περιμένει ακόμα, τουλάχιστον 4+1 μεταγραφικές προσθήκες παιχτών, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα προορίζονται για το βασικό σχήμα της ομάδας. Η απουσία των Κουρμπέλη και Σένκενφελντ καθώς και η...μη αποχώρηση παιχτών που δεν υπολογίζονται, έχει δημιουργήσει μια ανισορροπία στο ρόστερ και μία αναταραχή στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Λόπεζ και Κώτσιρας αποτελούν τα δύο μοναδικά καινούρια πρόσωπα. Που αλλού όμως θα ενισχυθούν οι πράσινοι ;

ΣΤΟΠΕΡ : Η απουσία του Σένκενφελντ μέχρι τον Σεπτέμβριο καθώς και η πολύμηνη απραξία λόγω τραυματισμού από την αγωνιστική δράση του Δημήτρη Κουρμπέλη (τον οποίο υπολογίζει πάρα πολύ ο Σέρβος προπονητής τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα) , έχουν κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού, κάτι το οποίο μέχρι την Παρασκευή, όπως λένε οι πληροφορίες, θα έχει γίνει πράξη καθώς το τριφύλλι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ : Εκτός από τον Λόπεζ, οι πράσινοι αναζητούν και δεύτερο παίχτη για την μεσαία γραμμή, όπου θα έχει κύριο χαρακτηριστικό την έφεση στην οργάνωση και στο γρήγορο παιχνίδι ενώ θα μπορεί να παίξει τόσο ως ''8'' όσο και ως επιτελικός μέσος, πίσω από τους επιθετικούς. Ο Αγίουμπ είναι από πέρσι με το...ενάμιση πόδι εκτός ομάδας ενώ και το μέλλον του Σανκαρέ είναι αμφίβολο.

ΕΞΤΡΕΜ : Μαζί με την θέση του κεντρικού χαφ, είναι η θέση η οποία φαίνεται να καίει περισσότερο από όλες τον Σέρβο προπονητή. Ο Σαβιέρ προέρχεται από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού ενώ ο Αίτορ έχει εκφράσει την επιθυμία του για μεταγραφή. Αμφότεροι είναι... υπ ατμόν στο πράσινο ρόστερ και το τριφύλλι θα πάρει τουλάχιστον έναν παίχτη σε αυτή τη θέση, με την πιθανότητα και για δεύτερη μεταγραφή, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, να είναι σημαντική. Η επιστροφή του Χατζηγιοβάνη θα λύσει κατά το ήμισυ τα χέρια του Γιοβάνοβιτς αλλά είναι δεδομένη η μεταγραφή τουλάχιστον ενός παίχτη ακόμα.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ : Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν οι Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος και Καμπετσής. Η πιθανότητα να πωληθεί κάποιος ή κάποιοι εκ των 4 είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη, γεγονός που θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την εύρεση ενός σέντερ φορ.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ : Στην θέση του γκολκίπερ η εξίσωση είναι πιο εύκολη για τον Σέρβο τεχνικό καθώς μόνο αν πωληθεί ο Σωκράτης Διούδης θα προχωρήσουν οι άνθρωποι των πρασίνων σε μεταγραφή τερματοφύλακα που θα προορίζεται για βασικός. Σε αντίθετη περίπτωση και υπό προϋποθέσεις θα αποκτηθεί ένας άσσος για back-up. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code