ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Με πολλές απουσίες κόντρα στην Νέφτσι - Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς


Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις απουσίες του Ολυμπιακού κόντρα στην Νέφτσι Μπακού και τόνισε τη σημασία του επερχόμενου αγώνα. 

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το δεύτερο ματς με τη Νέφτσι και πρέπει να κρατήσει το προβάδισμα (1-0) από το πρώτο παιχνίδι, όμως θα έχει δύσκολη αποστολή. O τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε ότι εκτός δράσης βρίσκονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιαν Εμβιλά, Θανάσης Ανδρούτσος, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Αγκιμπού Καμαρά, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Μαντί Καμαρά. Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και στα «πιτς» βρίσκονται εδώ και καιρό οι Κώστας Φορτούνης και Τικίνιο. Στα θετικά, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, αν και δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς: «Έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι. Λείπουν ο Κρίστινσον, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Μαντί Καμαρά, ο Ντρέγκερ, ο Σωκράτης, o Ανδρούτσος, ο Εμβιλά, ο Μπουχαλάκης και ο Αγκιμπού Καμαρά. Όμως έχουμε αυτοπεποίθηση και πάμε για την πρόκριση. Πάμε στο Αζερμπαϊτζάν όχι για την ισοπαλία αλλά για τη νίκη και έχουμε τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρουμε».

Ποιο είναι το μυστικό των επιτυχιών στα προκριματικά για τον Ολυμπιακό: «Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα. Είναι πολύ δύσκολα γιατί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση. Μυστικά δεν υπάρχουν. Μόνο ότι η ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη από όλες τις απόψεις. Εκτός αυτού θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και εφόσον είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για αυτά τα νοκ-άουτ παιχνίδια συνήθως καταφέρνεις να πετύχεις τον στόχο σου».

Για το ότι δίνει ευκαιρίες σε παίκτες και αν η ρεβάνς είναι μια πρόκληση για τον ίδιο: «Είναι αλήθεια πως μου αρέσει να δίνω λύσεις. Προβλήματα υπάρχουν μπορεί να έχουμε πολλές απουσίες, όμως ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε δυσκολία. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στον Ολυμπιακό το αξίζουν. Έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είτε είναι νέοι είτε παλιότεροι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Έχουμε μεγάλη υποχρέωση για τον σύλλογο για να πάρουμε την πρόκριση».

Για την κατάσταση του γηπέδου στο Αζερμπαϊτζάν: «Έχω πληροφορηθεί για την κατάσταση του γηπέδου στο Αζερμπαϊτζάν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code