ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: "Πλησιάζει" ο Ονιεκούρου


Κοντά στην απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία πολύ σημαντική μεταγραφή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε πολύ τον συγκεκριμένο παίκτη για να καλύψει την θέση του εξτρέμ και από ότι φαίνεται η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα μιας και οι "ερυθρόλευκοι" τα έχουν βρει σε όλα και με τον παίκτη αλλά και με την ομάδα που ανήκει, την Μονακό.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βγαίνει νικητής σε μια μεγάλη "μάχη", καθώς η Γαλατάσαραϊ ήθελε διακαώς τον παίκτη και έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει εκ νέου, χωρίς όμως αποτέλεσμα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

O Ονιεκούρου, γεννημένος στις 5 Ιουνίου του 1997 στο Λάγος, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε ακαδημία του Κατάρ, το 2015 μετακόμισε στο Βέλγιο και την Έουπεν, ενώ το 2017 τον αγόρασε η Έβερτον για 8 εκατ. ευρώ. Έπαιξε δανεικός σε Άντερλεχτ και Γαλατάσαραϊ, ενώ το 2019 αποκτήθηκε για 13,5 εκατ. ευρώ από την Μονακό, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό τους δανεικός στη Γαλατάσαραϊ έχοντας 12 συμμετοχές και 1 γκολ το 2019/20 και 15 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ φέτος. Επίσης μετρά 12 εμφανίσεις και 2 τέρματα με την Εθνική Νιγηρίας συμμετέχοντας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2019.

Μένει να φανεί ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον παίκτη, καθώς έχουν πέσει στο τραπέζι δύο σενάρια (μεταγραφή ή δανεισμός του παίκτη με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code