ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέφτσι Μπακού-Ολυμπιακός : Λαβωμένος αλλά αποφασισμένος.

 


Νέφτσι και Ολυμπιακός διασταυρώνουν απόψε (20:00) στο ''Bakcell Arena'' για δεύτερη φορά τα ξίφη τους, μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, με στόχο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα του ''Γ. Καραϊσκάκης'' με 1-0 και ταξιδεύουν στο μακρινό Αζερμπαιτζάν αποφασισμένοι να κλειδώσουν την πρόκριση, παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει ο Πέδρο Μάρτινς. Από την άλλη, η ομάδα του Σαμίρ Αμπάσοφ, παρά το γεγονός πως δεν τρομάζει με βάση τις εμπειρίες της, έδειξε και στον πρώτο αγώνα ότι είναι μια σκληροτραχηλη ομάδα που μπορεί να δυσκολέψει τους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Παπασταθόλουλο, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Κρίστινσον, Ρέαμπτσουκ, Ανδρούτσο, Ντρέγκερ και τους Τικίνιο- Φορτούνη ενώ αντίθετα επιστρέφει το ''βαρύ πυροβολικό'' της ομάδας, Γιουσέφ Έλ Αραμπί. Για την ομάδα του Μπακού θα απουσιάσουν οι Τσέλικ(λόγω αποβολής στον προηγούμενο αγώνα) και Αλασκάροφ(λόγω σοβαρού τραυματισμού)

Πιθανές 11αδες

Ο Πέδρο Μάρτινς είναι αναγκασμένος να ανακατέψει την τράπουλα σε σχέση με την 11αδα του σημερινού αγώνα. Σύμφωνα με αυτά που ''έδειξε'' στις προπονήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας, αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με σύστημα 3-5-2 : Ο Τζολάκης θα βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ με τους Σεμέδο,Μπά και Σισέ ή Μάρκοβιτς,αμυντική τριάδα μπροστά του. Ο Λάλα θα αγωνιστεί σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ και ο Ραντζέλοβιτς αντίστοιχα αριστερά. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κουντέ-Σουρλης και Βαλμπουενά (σε ρόλο επιτελικού μέσου), με επιθετικό δίδυμο τον Μασούρα δίπλα σε έναν εκ των Ελ Αραμπί ή Χασάν.

Η Αζέροι θα παραταχθούν επίσης με σύστημα 3-5-2.Ο Μαμάντοφ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Μπάστο, Στάνκοβιτς και Μπόντζι θα αποτελούν την αμυντική τριάδα, Κανέ-Μαχμούτοφ και Μπουγκρινέ θα αγωνιστούν στον χώρο του κέντρου. Δεξι μπακ-χαφ θα είναι ο Χαραμίζ και αριστερά ο Λαουάλ με κεντρικό επιθετικό δίδυμο τους Κολί και Αμπάσοφ.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code