ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παγκόσμιο Κύπελλο Πίστας: Χάλκινο μετάλλιο ο Βολικάκης

 


Ο Έλληνας πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως ιδιαίτερα εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Την Παρασκευή (9/7) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο  στο αγώνισμα του Elimination Race στο διεθνές Nations Cup που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία. 

Ο Βολιώτης ποδηλάτης μας πρόσφερε ξανά μια Εθνική επιτυχία, κάτι που επιθυμούμε να συνεχιστεί αφού το Σάββατο (10/7) θα αγωνιστεί στο μάντισον, μαζί με τον αδελφό του Ζαφείρη Βολικάκη, αλλά και τις επόμενες μέρες θα τρέξει και στο όμνιουμ. Ο Χρήστος Βολικάκης έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και όπως μας είχε τονίσει αποκλειστικά τον Δεκέμβριο του 2020, θα προσπαθήσει με όλη του την ψυχή να πετύχει μια διάκριση, στην οποία ήταν πολύ κοντά και σε προηγούμενες διοργανώσεις.

Ως Sportsnewsgreece.gr ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Χρήστο Βολικάκη αλλά και σε όλους τους Έλληνες αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code