ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Ριμπερί !


Σε μία βόμβα μεγατόνων κοντεύει να φθάσει η ΑΕΚ, που έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον πασίγνωστο Γάλλο ποδοσφαιριστή Φρανκ Ριμπερί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, όταν και έγινε γνωστό πως ο ίδιος θα αποτελεί παρελθόν από την Φιορεντίνα.

Ο Παναγιώτης Κονέ φέρεται να είναι ο συνδετικός κρίκος των δύο πλευρών, λόγω και της καλής σχέσης που έχει με την Φιορεντίνα, που δεν στάθηκε εμπόδιο στις συζητήσεις της ΑΕΚ με τον ιταλικό σύλλογο όσο ακόμα ήταν παίκτης της ο Γάλλος εξτρέμ.

Ο 38χρονος πλέον Φρανκ Ριμπερί αναζητεί την ομάδα που θα του προσφέρει ένα συμβόλαιο κοντά στο 1,5 εκατομμύριο το έτος αλλά και χρόνο συμμετοχής, κυρίως σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την Ένωση να έχει πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα στην διεκδίκηση του.

«Σφήνα» φέρεται να έχει μπει στις διαπραγματεύσεις όμως και η Λάτσιο, που προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να μπορεί να του εγγυηθεί μία θέση στο βασικό σχήμα της νέας αγωνιστικής χρονιάς, κάτι στο οποίο και υπερτερούν οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την πρόταση της, που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο σε συμβόλαιο 1+1 έτος συνεργασίας, με τον Φρανκ Ριμπερί όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ να είναι έτοιμος να πει το πολυπόθητο «ναι», με την Ένωση να είναι το... ιδανικό που αναζητεί για την δύση της τεράστιας καρίερας του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code