ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

BCL: Βγήκαν οι αντίπαλοι των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Basketball Champions League για την σεζόν 2021-2022, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις συμμετέχουσες Ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι).

Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε στον τέταρτο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει τις Φάλκο (Ουγγαρία), Ρίγα (Λετονία) και μία ομάδα από τoν 2o προκριματικό γύρο.

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Νίμπουρκ (Τσεχία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) και Ιγκοκέα (Βοσνία), ενώ το Λαύριο στον τρίτο με αντιπάλους τις Νίζνι (Ρωσία), Ντιζόν (Γαλλία) και τη Μάλαγα (Ισπανία) του Φώτη Κατσικάρη.

Το Περιστέρι θα τεθεί αντιμέτωπο στην "φούσκα" με τον νικητή του ζευγαριού Βίλπας (Φινλανδία)-Κλουζ Ναπόκα (Ρουμανία), όπου μόνο με νίκη και στους δύο συναπτούς προκριματικούς γύρους, θα μπορέσει να προκριθεί στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League. Στις 13 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η «φούσκα» του προκριματικού τουρνουά, τη φιλοξενία του οποίου ζήτησε η ομάδα των δυτικών προαστίων. Αν προκριθεί τότε θα αγωνιστεί στον τελικό με μία εκ των Σπλιτ (Κροατία), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) και Φρίμπουργκ (Ελβετία), ενώ με νέα νίκη θα πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια του στον 7ο όμιλο της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code