ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 53 χρόνια η Ιταλία (it's coming to Rome... no home λοιπόν)


 Στον σημερινό τελικό του EURO, ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία μέσα στο Γουέμπλεϊ, το κύπελλο πάρθηκε και ταξιδεύει στην Rome... 

It's coming to Rome... Όπως λένε και οι φίλαθλοι της Ιταλίας αλλά και ο Μπονούτσι. Οι Ιταλοί είδαν την ομάδα τους να σηκώνει την κούπα μέσα στο Γουέμπλεϊ, μέσα στο σπίτι των Άγγλων.

Κανένα από τα παιδιά του Μαντσίνι δεν είχε γεννηθεί τότε. Πολύ περισσότερο φυσικά το 1968. Η Ιταλία είχε 53 χρόνια να πάρει ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτά τα παιδιά είχαν ένα βάρος στους ώμους τους κι έγινε μεγαλύτερο με το γκολ της Αγγλίας στο 2' με τον Σο. Όμως η Ιταλία δεν τα έβαλε κάτω και στο 67' ο Μπονούτσι ισοφάρισε.

Το ματς όμως οδηγήθηκε στα πέναλτι αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να βάλει το γκολ στην παράταση. Στα πέναλτι μίλησε ο Ντοναρούμα. Ο Σαουθγκέιτ έβαλε Ράσφορντ και Σάντσο για τα πέναλτι κι αυτοί τα έχασαν. 

Ο Πίκφορντ κράτησε ζωντανή την Αγγλία βγάζοντας δύο πέναλτι, αλλά τελικά ο Ντοναρούμα είπε «στοπ» και στον Σάκα και βροντοφώναξε it's coming to Rome, no home... Η Αγγλία και εκατομμύρια οπαδοί της παρέμεινε με την πίκρα και χωρίς ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και μάλιστα μέσα στο σπίτι της.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code