ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσεχία-Δανία 1-2: Οι Σκανδιναβοί συνεχίζουν να ζουν στο δικό τους παραμύθι

 


Η Δανία συνεχίζει το ποδοσφαιρικό της παραμύθι, αφού οι Σκανδιναβοί νίκησαν την Τσεχία με 2-1 και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro 2020, εκεί που θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ουκρανία-Αγγλία. Οι "κόκκινοι" έδειξαν ότι μπήκαν με άγριες διαθέσεις από τα πρώτα λεπτά, αφού ο Στρίγκερ Λάρσεν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Ντιλέινι με κεφαλιά νίκησε όλη την αντίπαλη άμυνα και τον τερματοφύλακα, Βάτσλικ, κάνοντας το 1-0 στο έκτο λεπτό. Αν και η Τσεχία αντέδρασε, η επόμενη μεγάλη φάση άνηκε στην Δανία, πάλι με τον Ντιλέινι, δέκα λεπτά αργότερα, αλλά τελικώς παρέμεινε το 1-0.

Τρία λεπτά πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρώτου ημιχρόνου (42' λεπτό), ο Ντόλμπεργκ με προβολή στην κίνηση νίκησε τον Βάτσλικ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντας τους Σκανδιναβούς στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά. Η Τσεχία κατάφερε να μειώσει με τον Σικ στο 49΄λεπτό, ο οποίος νίκησε τον Σμάιχελ και έκανε το 2-1 με ασίστ του Τσουφάλ. Ο ρυθμός ήταν υψηλός, οι δύο ομάδες ανταγωνιστικές, αλλά η Δανία διαχειρίστηκε αποτελεσματικά την κατάσταση και νίκησε την Τσεχία με 2-1, με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro 2020. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού προχωράει τόσο πολύ μια ομάδα μετά από δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς.

Δανία (Κάσπερ Χιούμλαντ): Σμάιχελ, Κρίστενσεν, Κιάερ, Βέστεργκααρντ, Στρίγκερ, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι, Μέλε, Μπρέιθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ, Ντάμσγκααρντ.

Tσεχία (Γιάροσλαβ Σίλχαβι): Βάτσλικ, Τσούφαλ, Τσελούστκα, Κάλας, Μπόριλ, Χόλες, Σούτσεκ, Μάζοπουστ, Μπάρακ, Σέβτσικ, Σικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code