ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουκρανία- Αγγλία(0-4):Θρίαμβος επι των Ουκρανών και πιο κοντά στο όνειρο!

 


Στη Ρώμη σήμερα το βράδυ (2/7 22:00) αναμετρήθηκαν Ουκρανία και Αγγλία με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε παράσταση για έναν ρόλο με τους Άγγλους να διαλύουν με 4-0 και να δίνουν ηχηρό μήνυμα ενόψει των ημιτελικών που θα αντιμετωπίσουν τους Δανούς.

Ο Χάρι Κέιν μετά το νοθρό ξεκίνημα του στην διοργάνωση πέτυχε δύο γκολ σήμερα και οδήγησε τους Άγγλους στον θρίαμβο με τους Μαγκουάιρ και Χέντερσον να πετυχαίνουν τα άλλα δύο τέρματα. 

Α' ημίχρονο 

Με το ξεκίνημα του αγώνα οι Άγγλοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 4' βγήκαν μπροστά με τον Στέρλινγκ που έβγαλε κάθετη στον Κέιν και αυτός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους Άγγλους μπροστά στο σκορ με 1-0!Στο 17' οι Άγγλοι κάνουν λάθος κοντά στην περιοχή τους και ο Γιαρέμτσουκ κλέβει την μπάλα, περνάει τον Στόουνς και μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει τον Πίκφορντ ο οποίος αποκρούει σε κόρνερ χαμηλά στην γωνία του.στο 29' η Αγγλία κερδίζει φάουλ από τα δεξιά όπως επιτίθεται το οποίο εκτελείτε μέσα στην περιοχή,  ο Κέιν πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει ψηλά από τα δοκάρια της Ουκρανίας.33ο λεπτό και ο Στέρλινγκ κάνει μια επέλαση από τα δεξιά και μπαίνει στην περιοχή, κάνει το γύρισμα για τον Κέιν αλλά απομακρύνει αρχικά η άμυνα των Ουκράνων, η μπάλα φτάνει στον Ράις έξω από την περιοχή που σουτάρει απευθείας, με τον τερματοφύλακα των Ουκρανών να αποκρούει και την άμυνα να διώχνει τον κίνδυνο. Στο 41' οι Ουκρανοί βγαίνουν μπροστά με προϋποθέσεις και παίζουν το 1-2 με τον Γιαρέμτσουκ να γίνεται παραλήπτης της μπάλας και να μπαίνει στην περιοχή, κάνει το γύρισμα αλλά η άμυνα των Άγγλων παραχωρεί κόρνερ. Χωρίς κάτι άλλο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό και τους Άγγλους να έχουν την κατοχή και τους Ουκρανούς να προσπαθούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση δείχνοντας ότι έχουν την δυνατότητα.

Β' ημίχρονο 

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο η Αγγλία η οποία στο 46' κερδίζει φάουλ από τα αριστερά με τον Σο να το εκτελεί στην μεγάλη περιοχή, τον Μαγκουάιρ να ξεφεύγει από το μαρκάρισμα του, να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Ουκρανών γράφοντας το 0-2 για την Αγγλία! Στο 50' οι Άγγλοι κλέβουν την μπάλα και βγαίνουν μπροστά με αυτήν να καταλήγει στον Σο στα αριστερά, ο οποίος σεντράρει στην περιοχή και ο Κέιν μόνος του παίρνει την κεφαλιά και γράφει το 0-3 καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση!Στο 63' οι Άγγλοι με ψηλή μπαλιά στην περιοχή προσπάθησαν να βρουν τον Στέρλινγκ με την άμυνα να κόβει και ο Κέιν με σουτ απευθείας στην επαναφορά να αναγκάζει τον Μπόσκαν σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε με τον Χέντερσον να πηδάει μόνος του μέσα στην περιοχή και να γράφει το 0-4 και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των Άγγλων!74ο λεπτό και οι Ουκρανοί σε μία από τις ελάχιστες φορές που βγήκαν μπροστά επιχείρησαν ένα σουτ έξω από την περιοχή με τον Μακαρένκο ο οποίος ανάγκασε σε μία δύσκολη επέμβαση τον Πίκφορντ με τις γροθιές. Μετά το 4ο γκολ οι Άγγλοι έριξαν τον ρυθμό και άφησαν την κατοχή της μπάλας στους Ουκρανούς χωρίς όμως αυτοί να μπορούν να κάνουν και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με θρίαμβο των Άγγλων και να προκρίνονται εμφατικά στα ημιτελικά που θα αντιμετωπίσουν την Δανία!

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Αγγλία:Πίκφορντ,Γουόκερ,Στόουνς,Μαγκουάιρ,Σο (65' Τρίπιερ),Ράις (57' Χέντερσον),Φίλιπς (65' Μπέλινγχαμ),Σάντρο,Μάουντ,Στέρλινγκ (65' Ράσφορντ),Κέιν (73' Κάλβερτ-Λιούιν).

Ουκρανία:Μπούσκαν,Ματβιένκο,Ζαμπάρνι,Κρίβτσοβ (35' Τσιγκάνκοβ),Μικολένκο,Ζιντσένκο,Καραμπάεβ,Σιντόρτσουκ( 65' Μακαρένκο), Σαπαρένκο,Γιαρέμτσουκ,Γιαρμολένκο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code