ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεκινάει έρευνα η UEFA για τα γεγονότα στο Γερμανία - Ουγγαρία


 Η UEFA σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινάει πειθαρχική έρευνα για να εξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, ανάμεσα στην Γερμανία και την Ουγγαρία, όπου έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Γιόακιμ Λεβ. 

Η UEFA στην ανακοίνωση της δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς σε ποια γεγονότα αναφέρεται, αλλά έχει ήδη βάλει στο μάτι τους οπαδούς της Ουγγαρίας η οποίοι στην αναμέτρηση με την Γαλλία φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα και χαιρετούσαν με ''Ναζιστικό'' τρόπο. 

Σύμφωνα με την Εφημερίδα ''Bild"' στην Allianz Arena οι οπαδοί των Μαγυάρων φώναζαν ομοφοβικά συνθήματα ενώ φαίνεται να κρατούσαν και πανό με ομοφοβικά σχόλια και έτσι οι αρμόδιοι θα εξετάσουν το ζήτημα και θα επιβάλλουν τις κατάλληλες ποινές. 

Θυμίζουμε πως ένας θεατής εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να δείξει σημαία με ουράνιο τόξο μπροστά στους παίκτες της Ουγγαρίας την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου τους, θέλοντας να στηρίξει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Νωρίτερα η UEFA δεν επέτρεψε τους ανθρώπους της Allianz Arena να φωτίσουν το γήπεδο στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας σε αυτό το παιχνίδι, θεωρώντας ότι πρόκειται για πολιτική δράση, κάτι που εναντιώνεται στις διατάξεις και το καταστατικό της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code