ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Νόριτς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα


 Το όνομα του Δημήτρη Πέλκα αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα στα μεταγραφικά ρεπορτάζ, με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Αγγλία και την Νόριτς για την απόκτησή του από την Φενερμπαχτσέ.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 'Ελλληνα μεσοεπιθετικού έχει δείξει και η Ρούμπιν Καζάν η οποία μάλιστα έχει ήδη κάνει κρούση για τον Πέλκα, ενώ είναι διατεθημένη να αυξήσει και τις απολαβές του παίκτη. 

Από την άλλη η Νόριτς έρχεται να βάλει φωτιά στα σενάρια για την αποχώρηση του Πέλκα ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Φενερμπαχτσέ και δεν αποκλείεται να βρεθούν ξανά Πέλκας και Γιαννούλης στα ''Καναρίνια'' αυτή την φορά. Υπενθυμίζεται ότι η Νόριτς θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Premier League, από την νέα σεζόν. 

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τον ΠΑΟΚ από την άλλη να παρακολουθεί τις εξελίξεις, καθώς υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 20%, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση οριστικού deal για τον Πέλκα, θα βάλει αρκετά λεφτά στα ταμεία του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code