ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιταλία-Ουαλία: Ντέρμπι πρωτιάς στο Olimpico


 Μάχη για την πρώτη θέση θα δώσουν οι δύο χώρες.

Η Ιταλία υποδέχεται σήμερα τους Ουαλούς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης για τη τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της τελικής φάσης του Euro 2020. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στη φάση των «16», όμως θέλουν να διατηρήσουν και την πρώτη θέση, την οποία κατέχουν με δύο νίκες, μετά από ισάριθμα παιχνίδια.

Οι Ουαλοί από τη μεριά τους, που για πολλούς αποτελούν την έκπληξη αυτού του ομίλου, έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα 4 βαθμούς, μετά την ισοπαλία με την Ελβετία και τη νίκη κόντρα στους Τούρκους, και θέλουν τουλάχιστον να μη χάσουν για να προκριθούν σίγουρα ως δεύτεροι. Φυσικά και θα κυνηγήσουν τη νίκη για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο, που και να ηττηθούν από τους Ιταλούς προκρίνονται ως δεύτεροι, αν οι Ελβετοί δεν κερδίσουν τους Τούρκους, ή αν τους κερδίσουν με σκορ κάτω του 3-0.

Στα αγωνιστικά ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στο τραυματία Τζόρτζιο Κιελίνι, που όμως θα προλάβει τη φάση των νοκ-άουτ, ενώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο τουρνουά ο Μάρκο Βεράτι. Για την Ιταλία, που θα έχει αλλαγές στην ενδεκάδα της, αλλά ξανά το 4-3-3, η πιθανότερη σύνθεση είναι με Ντοναρούμα κάτω από τα δοκάρια, Τολόι δεξιά στην άμυνα και Έμερσον αριστερά, ενώ στο κέντρο οι Ατσέρμπι και Μπαστόνι. Στον άξονα οι Ζορζίνιο και Λοκατέλι θα διατηρήσουν τις θέσεις του και πιθανότατα θα προστεθεί ο Βεράτι, ενώ στην επίθεση θέση θα πάρουν οι Κιέζα αριστερά, Μπερναντέσκι δεξιά και ο Μπελότι στην κορυφή.

Για τους Ουαλούς τώρα, που έχουν παρατάξει την ίδια ενδεκάδα και στα δύο παιχνίδια του ομίλου ως τώρα, πιθανότατα ο Αμπαντού θα πάρει τη θέση του Μορέλ στον άξονα. Από εκεί και πέρα ο Γουόρντ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια στο 4-1-4-1 του Ρόμπερτ Πέιτζ. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Ρόμπερτς, Μίφαμ, Ρόντον, Ντέιβις. Ο Άλλεν σε ρόλο «6», έχοντας μπροστά του εσωτερικά τους Ράμσει και Αμπαντού. Δεξιά ο Γκάρεθ Μπέιλ, αριστερά ο Ντάνειλ Τζέιμς και στην κορυφή ο Κιέφερ Μουρ.

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι, 4-3-3): Ντοναρούμα, Τολόι, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Έμερσον, Ζορζίνιο, Λοκατέλι, Βεράτι, Μπερναντέσκι, Κιέζα, Μπελότι.

Ουαλία (Ρόμπερτ Πέιτζ, 4-1-4-1): Γουόρντ, Ρόμπερτς, Μίφαμ, Ρόντον, Ντέιβις, Άλεν, Ράμσει, Αμπαντού, Μπέιλ, Τζέιμς, Μουρ.

Γήπεδο: Στάδιο Ολίμπικο Ρώμης.

Ώρα: 19:00

Μετάδοση: Αντ1.

Διαιτητής: Οβίντιου Χάτεγκαν (Ρουμανία)

Βαθμολογία: Ιταλία 6, Ουαλία 4, Ελβετία 1, Τουρκία 0.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code